Luister Live

300 reacties op GRUP Booiebos

19 juni 2021 - 8:54

Tijdens de participatieperiode rond het project Booiebos in Deinze en Gent werden een 300- tal reacties ingesproken, waaronder ook een aantal petities. Deze reacties worden nu grondig bestudeerd.

De Vlaamse Regering keurde op 18 december 2020 de startnota goed voor de opmaak van het gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan (GRUP) ‘Booiebos’ in Deinze en Gent. De bedoeling van dit plan is onder meer om het bedrijventerrein Drongen I te optimaliseren, beperkt uit te breiden en voldoende te bufferen naar de omgeving.

Over de inhoud van de reacties kan Vlaams minister Zuhal Demir nog niets kwijt. Zolang de verwerking van deze inspraakreacties niet is afgerond, vindt de minister het voorbarig om inzicht te geven in de inhoud van deze verschillende reacties. Dit moet immers in zijn globaliteit en geheel worden bekeken. De verwerking van alle inspraakreacties wordt vertaald in de scopingnota. Deze nota zal samen met de resultaten van de inspraak op de website van departement worden gepubliceerd zodat iedereen, ook de insprekers, er kennis kan van nemen.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

generation@radioaccent.be

GENERATION_2_3
19:07

generation@radioaccent.be

GENERATION_2_2
19:01

generation@radioaccent.be

GENERATION_2_1
18:52

generation@radioaccent.be

GENERATION_1_4
18:31

generation@radioaccent.be

GENERATION_1_3