Accent draait door

ULTRAVOX - DANCING WITH TEARS IN MY EYES

29 mei 2017 - 12:53

Back to the 90’s & 00’s: “Ambiance met spectaculaire licht-en geluidsshow “

‘Baby One More Time’, ‘No Limit’of de hit waar veel meisjes zich een ‘Wannabe’ spicegirl voelen, op zaterdag 20 mei kan je je in zaal Dasseveld volledig laten gaan op de grootste hits in Back to the 90’s & 00’s. Stijn en Calvin van Magic Events Wetteren kwamen ons tijdens De Kwetteraars alvast wat opwarmen.

Vorig jaar was de eerste editie een voltreffer en ook dit jaar hebben Stijn en Calvin hoge verwachtingen. “Het was een goede eerste editie maar dit jaar wordt nog beter. Een echte mix van ambiance, goede muziek en met een spectaculaire licht -en geluidsshow erbij.”

“De avond begint met Dj Kris, daarna Dj 2000, gevolgd door Poco Loco Gang. Erna hebben we Looney Tune, de grootste harde jumpclassics uit de jaren ’90 krijgen we van Nilz vs Calictric en afsluiten doen we met Dj Christopher die een volledige vinyl set zal spelen met de beste clubtracks uit de jaren ’90 en begin jaren 2000.”

Voor wie dit feestje niet missen wil: “Tickets zijn beschikbaar bij @themovies en Mont Blanc voor 5 euro. Aan de kassa kost het 7 euro. Vips kaarten zijn ook nog beschikbaar, voor 20 euro krijg je een glaasje cava met fingerfood erbij. De deuren gaan open vanaf 21u30.”

En ook BABS Radio zal van de partij zijn! Vanaf 22u pikken we in op Back to the 90’s en 00’s.

Herbeluister het interview:

Meer info via de Facebookpagina.

Interview: Joery Vergeylen, tekst: Shana Van de Velde

Auteur:
Fabian Tack

Tags:
Dj 200, Dj Christopher, Dj Kris, Looney Tune, Nilz vs Calictric, Poco Loco Gang

Volg ons via Social Media

Luister Accent onderweg