Luister Live

Basisschool koopt parochiezaal Bavegem

- 23 maart 2020 - 9:45

Basisschool Klim Op in Bavegem heeft de parochiezaal in de Kerkkouterstraat in Bavegem gekocht van de vzw Parochiale Werken. Na grondige verbouwingswerken zal de zaal zowel voor de school als voor het verenigingsleven ter beschikking gesteld worden.

De zaal is perfect gelegen naast de school en biedt mogelijkheden als refter en sportzaal, maar is dringend aan verbouwing toe. Klim Op wil in de toekomst van deze zaal kunnen gebruik maken als volledig ingerichte refter en als multifunctionele sportzaal voor de lessen bewegingsopvoeding. Al een aantal jaar staat de school in de steigers en het ene na het andere verbouwingsdossier werd afgewerkt. Nog dit schooljaar worden de restauratiewerken aan het kloostergebouw afgerond en kan men beschikken over drie nieuwe klassen, een opvangruimte en lokalen voor het secretariaat. Alle daken van de klassen worden nog geïsoleerd en vernieuwd.

Met de school werd afgesproken dat ook in de toekomst alle Bavegemse verenigingen terecht zullen kunnen in de vernieuwde parochiezaal.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Propaganda

Duel (Eye To Eye)
13:54

Maneskin

Beggin'
13:50

Live

They stood up for love (unplugged)
13:47

Sylvester

Do you wanna funk
13:41

Maria McKee

Show me heaven