Luister Live

Carpoolparking geopend in De Pinte

- 13 februari 2020 - 11:08

Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters heeft donderdag de carpoolparking langs de N60 in De Pinte officieel geopend.

het knippen van het lintje gebeurde in helse weersomstandigheden, in de wind en de regen, waardoor het na 5 minuten al gebeurd was. Even later werd in een werfkeet wat verderop toelichting gegeven over de werkzaamheden aan het op- en afrittencomplex van de E17 op de N60 in De Pinte. Op de oude op- en afrit moest het verkeer links de baan kruisen, wat aanleiding gaf tot veel zware verkeersongevallen. De links afslaande bewegingen zijn nu weggewerkt dank zij de aanleg van een rotonde. Fietsers kregen een alternatieve route. De werken hebben 7,1 miljoen euro gekost.

Tegelijk is er een carpoolparking gekomen op het kruispunt van de Groote Steenweg met Den Beer. Deze carpoolparking maakt het natuurgebied Parkbos een stuk bereikbaarder. Natuur en Bos heeft nog meer plannen. Zo wil het dit jaar nog paden aanleggen. Er komt een natuurloop voor de recreanten met een multi-move-pad op maat van kinderen. Er komen ook twee nieuwe speelbossen, eentje in de Pinte en eentje in Zwijnaarde.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Sarah Bettens

You always know
23:15

Usher Feat. Pitbull

DJ Got Us Fallin' In Love
23:11

Toon Porrez

Christmas time is coming
23:07

Coldplay

A SKY FULL OF STARS (short version)
23:04

The Tamperer Feat. Maya

- If You Buy This Record Your Life Will Be Better