Luister Live

Chirokamp onderbroken door corona

- 3 augustus 2020 - 10:25

Het zomerkamp van Chiro Hadewijch uit Serskamp is onderbroken omwille van een coronabesmetting. Die werd vastgesteld bij een lid van de kookploeg bij de bubbel van kinderen onder de 12 jaar. De betrokkene is onmiddellijk naar huis vertrokken.

Het zomerkamp in Tielt-Winge werd stopgezet, enkel voor de kinderen die deel uitmaakten van de bubbel waarin de kookploeg zat. De betrokken ouders haalden hun kinderen maandagvoormiddag op. De deelnemers moeten zo snel mogelijk getest worden, daarvoor neemt elk gezin contact op met zijn eigen huisarts.

Elk gezin moet sowieso 14 dagen in quarantaine samen met alle gezinsleden. “Het is voor iedereen bijzonder jammer dat een kamp waar elke deelnemer maanden naar uitgekeken heeft, zo vroeg moet worden afgebroken,” reageert burgemeester Kenneth Taylor. “Wij danken de Chiro daarom voor hun verantwoordelijkheidszin en voor het nauwgezet volgen van de voorschriften. Ook de ouders danken wij voor hun burgerzin en vertrouwen erop dat ze in quarantaine thuis blijven om zo een verdere besmetting in ons dorp tegen te gaan”.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Destiny's Child

Say my name
00:49

Taylor Swift

All too well
00:46

Gorky

Anja
00:42

Real Thing

You To Me Are Everything (1986 Remix)(Single Version)
00:39

Paul Cless Feat. Brixx

Suavemente