Luister Live

Eendracht Houtem verkoopt voedselpakketten

- 8 mei 2020 - 14:48

Voetbalclub Eendracht Houtem wil met de verkoop van voedselpakketten een deel van de verliezen goedmaken.

Sinds de uitbraak van het Corona-virus liggen alle competities stil. De club had nog enkele thuiswedstrijden te goed, maar ook jeugdtornooien en activiteiten vielen in het water. “De inkomsten daarvan zaten in onze begroting maar die vallen allemaal weg, dus zochten we een manier om dat zoveel als mogelijk goed te maken,” vertelt Lieven De Wandel. “Wat we zeker niet willen doen, is de lidgelden van onze jonge voetballers verhogen”.

De c lub nam contact op met enkele lokale telers en verdelers en die waren meteen enthousiast over het project. “Dank zij hun medewerking kunnen we vier verschillende pakketten aanbieden. Men kan kiezen uit aardappelen, appelen, gemengde groenten en eieren. We kunnen die pakketten aanbieden aan een prijs die vergelijkbaar is met die in de warenhuizen”.

De pakketten kunnen tot 17 mei besteld worden via de website van Eendracht Houtem. Vanaf 21 mei kan men die dan op een veilige manier afhalen in de kantine van de club. Men kan ook de levering aan huis laten brengen, binnen Sint-Lievens-Houtem, en dan betaalt men een euro extra. De opbrengst gaat integraal naar de jeugdwerking.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Madness

Baggy Trousers
11:57

Kylie Minogue

A second to midnight (met Years & Years)
11:53

De La Soul

Me Myself And I
11:49

Scorpions

Send me an angel
11:42

Jamiroquai

Little L