Luister Live

Foorkramers willen Wetteren plat leggen

- 28 augustus 2020 - 12:55

Een ruime delegatie foorkramers trok vrijdag naar het gemeentehuis van Wetteren om er te vragen de kermis te laten doorgaan. Ze dreigen er mee Wetteren plat te leggen.

De meeste gemeenten laten opnieuw kermissen toe, maar niet in Wetteren. De foorkramers zijn boos. Ze zijn er van overtuigd de kermis veilig te kunnen organiseren en hebben hiervoor zelfs geïnvesteerd. Ze krijgen echter geen gehoor.

Een van de argumenten is dat er te veel volk van het ene kermisplein naar het andere zou trekken. De foorkramers zijn er van overtuigd dat dit niet het geval is. Er zijn helemaal geen randactiviteiten en de mensen zullen doelgericht met de kinderen naar de kermis komen. Vervolgens gaan die dan meteen naar huis. ook de kermis in Massemen mag niet plaatsvinden uit schrik dat er dan ouders en kinderen uit Wetteren naar Massemen-kermis zouden gaan.

De foorkramers willen hun gezin onderhouden en hun kredieten afbetalen en laten het er niet bij. “We komen donderdag met onze vrachtwagens naar Wetteren. desnoods leggen we gans Wetteren plat met als het moet 500 vrachtwagens”.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

UB40

Where Did I Go Wrong?
04:35

Olivia Rodrigo

Drivers license
04:31

Stromae

Papaoutai
04:27

Hermes House Band

- I will survive
04:23

Duran Duran

Girls on Film