Accent draait door

The Strumbellas - Spirits
Hoe naar Radio Accent luisteren?

OK, Radio Accent is een internetzender, maar dat wil niet zeggen dat je aan je pc of laptop gekluisterd moet zitten. Er zijn heel wat andere manieren om te kunnen genieten van onze programma’s.

We sommen de voornaamste hieronder op. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet en contacteer ons. Dat mag via info@radioaccent.be

WEBPLAYER
Het simpelste is natuurlijk gewoon naar onze website surfen en daar op “Luister Live” klikken. Maar er is ook een shortcut. Geef in je webbrowser gewoon http://player.radioaccent.be in en je komt meteen bij de webplayer uit.

Android App
Radio Accent heeft ook een eigen Android App. Via deze app kan je naar ons luisteren en krijg je ook alle informatie. In de toekomst zal ook extra functies aan deze app worden toegevoegd.

Ben je een iOS gebruiker? Nog even geduld, we zijn druk bezig met een iOS versie van deze app.

Rechtstreekse link:
Mocht je een mobiel toestel hebben waarbij bovenstaande optie niet werkt, dan hebben we nog een secundaire link. Via http://stream.radioaccent.be ga je meteen naar de muziek zonder de grafische omkadering. Deze link werkt op de meest voorkomende toestellen.

Radionomy:
Aangezien Radio Accent bij Radionomy gehosted wordt, zijn wij ook via hun player te beluisteren. Die speler vind je op http://listen.radionomy.com/radioaccentgent-wetteren.

Radionomy heeft ook een app voor smartphones.

Extra tips (uit eigen ervaring):

Je kan heel gemakkelijk Radio Accent luisteren in je wagen.  Koppel je smartphone via bluetooth aan de geluidsinstallatie van je wagen en geniet onderweg van onze muziek.

Geen bluetooth?  Misschien lukt het dan wel via de USB-aansluiting op je radio.  Of je hebt misschien al standaard een koppeling voor je smartphone.  Het zou ook kunnen dat er ergens (vb. handschoenenkastje) een AUX-aansluiting verstopt zit.  Dit kan via een RCA (rood-wit) of een 3.5mm aansluiting zijn.  Zoek het gepaste kabeltje en laat de beats door je luidsprekers knallen.  Heb je geen van alle bovenstaande mogelijkheden?  Zet dan gewoon je smartphone op het luidste volume tijdens het cruisen 😉

Wil je thuis Radio Accent luisteren, maar voldoen de speakers van je pc, laptop of smartphone niet?  Kijk dan of je één van je toestellen kan aansluiten op je geluidsinstallatie.  Heel wat stereo’s of surroundinstallaties zijn voorzien van een externe aansluiting.

Wat ook een leuke optie kan zijn is een draagbare Bluetoothspeaker zoals je in sommige winkels goedkoop op de kop kan tikken.

Nog vragen of suggesties?  Stuur gerust een mailtje naar info@radioaccent.be

Volg ons via Social Media

Luister Accent onderweg