Luister Live

Inval bij motorbende Blue Angels

- 30 september 2020 - 17:57

In Oost-Vlaanderen werden vijf huiszoekingen uitgevoerd bij de motorbende Blue Angels. Aanleiding hiertoe was een raid op een tuinfeest midden augustus.

Op 16 augustus 2020 pleegden leden van de motorbende Blue Angels een raid op een tuinfeest dat doorging in een privéwoning te Lede. Hierbij vielen meerdere gewonden. Eén Blue Angel werd ter plaatse overmeesterd.

In de ochtend van dinsdag 29 september 2020 werden in dat kader vijf huiszoekingen uitgevoerd in de clublokalen en woningen van Blue Angels. Zowel in het clublokaal in Erpe-Mere als in dat in Geraardsbergen werd een huiszoeking uitgevoerd, net als in drie woningen van leden van de bende in Lede, Brakel en Geraardsbergen. Twee verdachten werden verhoord. Bovendien werd een aantal verboden wapens inbeslaggenomen, waaronder een vuurwapen en stroomstootwapens.

Eén van de verdachten mocht na verhoor beschikken, de tweede werd woensdag voorgeleid en onder voorwaarden vrijgelaten. De motorbende liep ook eerder al in de kijker omdat ze op 13 juni het clublokaal van een nieuwe motorclub te Haaltert vernield had.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Crispie

Ladidada
09:33

Eric Clapton

Wonderful Tonight
09:28

Bart Peeters

Messias
09:25

Danza Kuduro

Don Omar Ft. Lucenzo
09:21

Stevie V

Dirty cash (Money talks) sold out mix (7'' edit)