Luister Live

KRC Gent mathematisch zeker van behoud

2e amateur / Gent / KRC Gent / KSV Temse / Temse / Voetbal - 9 april 2018 - 18:33

Voetbal

2e Amateur A
KRC Gent – KSV Temse 2-1

Speeldag 27

KRC Gent begon niet goed aan de wedstrijd. Na 8 minuten stond de bezoekende ploeg 0-1 voor. Martin glipt door de buitenspelval en schoot de bal voorbij Maes. KSV Temse was de betere ploeg maar na een half uur voetballen kwam er meer evenwicht in de wedstrijd. Met nog 10 minuten op de klok in de eerste helft kwamen de Ratjes langszij. De Bruycker legde de bal achter de defensie van Temse en daar wist Muñoz-Herrara wel raad mee. De spits van KRC Gent werkte beheerst af en zo gingen beide ploegen rusten met een 1-1 op het scorebord.

 

De Ratjes kwamen beter uit de kleedkamer en toonden meteen de wil om te winnen. De druk die KRC Gent uitoefenende, resulteerde niet meteen in een doelpunt. Er waren nog maar een kleine 10 minuten te voetballen tot KRC Gent de voorsprong nam. Na 3 goede reddingen van Güler moest de keeper van de bezoekende ploeg zich toch gewonnen geven. De bal kwam in de voeten van De Bruycker, die niet aarzelde en de bal in het dak van het doel schoot.

De laatste kans van de wedstrijd was nog voor de bezoekers. Kabir had de 2-2 aan de voet maar geraakte met zijn volley niet voorbij Maes.

Door deze overwinning en door de uitslagen van de concurrenten, waren de Ratjes zeker van het behoud.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

5napback

Hoe kon ik zo dom zijn (met Metejoor)
22:21

Garland Jeffreys

Hail Hail Rock N'Roll
22:16

Big Country

In a Big Country
22:13

Henri PFR

No one knows
22:06

Genesis

No Son Of Mine