Luister Live

Sponsor zoekt voetbalclub

23 maart 2021 - 16:59

Heel wat voetbalclubs zoeken sponsors, maar deze keer is het een sponsor die een voetbalclub zoekt. Met deze stunt wordt Tifotime gelanceerd, een discussieforum voor voetbalsupporters.

Het bedrijf Tifogroup biedt games, websites en applicaties aan voor voetbalsupporters. Tifo Game bestaat intussen al drie jaar en nu is Tifotime nieuw op de markt. Het is een forum waarop voetbalvrienden met elkaar kunnen discussiƫren tijdens een wedstrijd dat op televisie te volgen is. Via deze applicatie kan men de match samen met vrienden beleven en van mening wisselen over spelfases, de spelers, trainers of beslissingen van de scheidsrechter.

Voetbalanalist Gert Verheyen is het gezicht van de promotiecampagne die op het voetbalveld van Melsen werd afgetrapt. Voetbalclubs hebben het de afgelopen maanden heel moeilijk gekregen en Tifotime wil nu vijf ploegen sponsoren. Supporters van ploegen vanaf eerste amateur tot en met vierde provinciale kunnen zich registreren en een supportersgroep vormen. Op het einde van de lopende competitie wordt bekeken welke groep het meest actief was op de applicatie. De winnende voetbalploeg, met de meeste actieve leden in de groep, krijgt 4.000 euro sponsoring en een nieuwe uitrusting. Die is dan de winnaar van de eigen provincie. De beste teams uit de andere vier provincies krijgen 1.500 euro sponsoring.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Fleetwood Mac

Don't Stop
11:22

Kreuners

Ik wil je
11:17

Electric Light Orchestra

Mr Blue Sky
11:10

Dido

Here with me
11:07

Metejoor

Rendez-vous