Luister Live

Viaduct E17 Gentbrugge enkele nachten dicht

- 19 augustus 2020 - 17:42

Het viaduct van de E17 in Gentbrugge wordt vanaf vrijdag 21 augustus een paar nachten afgesloten.

De eerste fase van de grootschalige werken aan het E17-viaduct is al een tijd aan de gang. Tijdens deze fase wordt er gewerkt op de viaducthelft richting Kortrijk en rijdt alle verkeer op de helft richting Antwerpen. Door het extra verkeer op één zijde van het viaduct is schade ontstaan aan het wegdek. Om de veiligheid voor het verkeer te garanderen worden komend weekend herstellingswerken uitgevoerd in de rijrichting Antwerpen. De herstellingen zijn daarnaast ook een maatregel om de overlast voor omwonenden te beperken.

Vanaf vrijdagavond 21 augustus voert de aannemer werken uit in de richting van Antwerpen. Tijdens deze werken worden de voegen in het wegdek hersteld. In de nacht van vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 augustus gaat de E17 volledig dicht in de richting van Antwerpen, telkens van 21 tot 6 uur. Het verkeer richting Antwerpen moet omrijden via de N9 en de R4 (oprit Melle). Overdag is er één rijstrook beschikbaar richting Antwerpen. Op maandag 24 augustus zullen vanaf 6 uur opnieuw twee rijstroken beschikbaar zijn.

Verkeer komende van Kortrijk (E17) of de kust (E40), zonder bestemming in het Gentse, kiest best voor het alternatief van de E40 richting Brussel en de knooppunten Merelbeke en Destelbergen (R4). Zo kan oponthoud aan de werfzone vermeden worden.

 

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Regard

Secrets
10:19

Christina Aguilera

Genie in a bottle
10:16

Tina Turner

Steamy Windows
10:12

Isabelle A

Crimineel
10:04

Cyndi Lauper

Girls Just Want To Have Fun