Luister Live

Wekelijkse markt Heusden zoekt marktkramers

- 16 mei 2020 - 18:09

Nu de wekelijkse markten opnieuw georganiseerd mogen worden, gaat de gemeente Destelbergen op zoek naar marktkramers die een vaste plaats willen op de toekomstige wekelijkse markt van Heusden.

De wekelijkse markt in Heusden centrum zal elke week plaatsvinden op maandag van 10 tot 17 uur. De vaste standplaatsen worden toegewezen per abonnement. Marktkramers die een abonnement wensen op de wekelijkse markt, kunnen hiervoor vanaf maandag 25 mei een aanvraag indienen. Een vaste standplaats kost 1 euro per lopende meter en per marktdag. Daar wordt dan wel nog 2 of 4 euro elektriciteitskosten aan toegevoegd.

Geïnteresseerden kunnen zich digitaal inschrijven vanaf 25 mei om 20 uur tot en met vrijdag 5 juni. Dat kan per e-mail naar economie@destelbergen.be . Op dat aders kan men ook alle inlichtingen verkrijgen waaronder de lijst van vereiste documenten die aan de aanvraag moeten toegevoegd worden.

Na 5 juni wordt de marktcommissie samengeroepen. Deze instantie adviseert het college van burgemeester en schepenen over de kandidaten die zich hebben ingeschreven en aan wie een abonnement kan worden toegekend. Hierbij wordt rekening gehouden met een aantal voorrangsregels. Het college van burgemeester en schepenen beslist over de aanvraag en achteraf ontvangt de indiener een brief met de beslissing.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Aya Nakamura

Jolie nana
10:22

Bee Gees

I.O.I.O.
10:16

Justin Wellington

Iko iko
10:13

Eve

Let me blow ya mind
10:09

Keane

Somewhere only we know