Luister Live

Werken Rivierstraat Laarne

- 9 oktober 2020 - 12:17

Het Agentschap Wegen en Verkeer start op 12 oktober met onderhoudswerken aan de Rivierstraat (N449) in Laarne.

De aannemer vernieuwt de fietspaden en het wegdek voor een beter wegcomfort. Het verkeer richting Laarne blijft mogelijk, het verkeer richting E17 rijdt om via de Heirweg naar de oprit van de R4 in Destelbergen, R4, complex Destelbergen en E17. Tijdens de asfaltwerken rijdt alle verkeer gedurende twee dagen om. Voor de veiligheid worden fietsers in beide richtingen omgeleid. Deze werken zullen ongeveer 3 weken duren.

 Zowel het fietspad als de rijweg van de Rivierstraat (N449) in Laarne zijn aan vernieuwing toe. De aannemer werkt van aan de op- en afrit E17 richting Antwerpen tot aan de Heirweg (N445). Hij vervangt de betonstraatstenen van het fietspad door asfalt en vernieuwt de afsluiting langs de fietspaden. Daarnaast wordt ook de toplaag van de rijweg vernieuwd. Deze werken zullen ongeveer 3 weken duren.

Om de hinder te beperken, wordt er in twee fasen gewerkt. De aannemer werkt afwisselend langs beide kanten van de Rivierstraat. Het vervangen van de betonstraatstenen gebeurt vanaf 12 oktober en zal drie weken duren. Fase 2 duurt 2 dagen. De Rivierstraat dan volledig dicht van aan de op- en afrit richting Antwerpen tot de Heirweg (N445). Alle zijstraten in de werfzone zijn ook afgesloten ter hoogte van de Rivierstraat. Verkeer wordt in beide richtingen omgeleid.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

John Farnham

You're The Voice
23:21

Amuka

Appreciate me
23:16

Sugababes

Overload
23:13

Adele

Can i get it
23:09

Chris Rea

I d'ont know what it is but i love it