Luister Live

Wetteren: Scouts Sint-Jan beweegt voor horeca

14 maart 2021 - 12:05

Op zaterdag 3 april organiseert Scouts Sint-Jan aan de Groenstraat in Wetteren een wandel,- loop- en fietstocht ten voordele van de horeca in de buurt van het scoutslokaal.

De opbrengst van ‘Sint-Jan Beweegt’ gaat integraal naar vier horecazaken waar de groep jaarlijks terecht kan voor zowel materiële als financiële sponsoring, maar evengoed voor activiteiten, vergaderingen of gewoon een frisse pint. De eigenaars van het Prullenbos, Klein Ledeberg, Café De Lindekens en De Wastobbe waren alvast aangenaam verrast toen ze het opzet van het evenement te horen kregen. .

Men kan kiezen uit trajecten van 6, 13 of 21 km. Om het evenement coronaproof te laten verlopen, zal er in tijdsloten van telkens een uur gewerkt worden tussen 9 en 16 uur. Tickets kosten 10 euro voor sympathisanten en 5 euro voor leden van een jeugd- of sportvereniging. Kinderen jonger dan 6 kunnen gratis deelnemen. De allerkleinsten kunnen tijdens het bewegen deelnemen aan een scoutieve zoektocht, met enkele leuke prijzen als beloning. Na deelname ontvangt iedere bezoeker nog wat snelle suikers en een tas geschenkjes.

Inschrijven verloopt volledig online, via www.scoutssintjan.be of shop.scoutssintjan.be/sint-jan-beweegt.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Bruno Mars

Skate
07:00

Simply Red

Something Got Me Started
06:57

Aya Nakamura

Jolie nana
06:53

Agnetha Faltskog

Wrap your arms around me
06:50

Europe

The final countdown