Luister Live

Wichelen: Werken aan overwegen

21 april 2021 - 11:18

Vanaf maandag 26 april voert Infrabel werken uit aan de overwegen Heilige Geeststraat in Schellebelle en Bosveldstraat in Wichelen.

Infrabel gaat er vernieuwingswerken uitvoeren. De overwegen worden uitgerust met rubberen panelen. Deze werken zijn nodig om de veiligheid en de continuïteit van het treinverkeer te garanderen.

De werken vinden voornamelijk plaats tijdens de weeknachten van maandagochtend 26 april tot vrijdagavond 11 juni. De overweg zal tijdens de werken afgesloten zijn voor alle verkeer inclusief voetgangers en fietsers.

Er worden daarenboven kabels getrokken tussen het station van Melle en station Schellebelle ten behoeve van de vernieuwing van de installatie naar een moderne digitaal gestuurde seininrichting. Dit betreft wel een mobiele werf. Er wordt dus niet elke dag op dezelfde plaats gewerkt. Deze werken vinden plaats tijdens de weeknachten tot 9 juli. Omwille van het gebruik van zware machines en spoorkranen kunnen deze werken voor geluidshinder zorgen. Ter hoogte van het station van Schellebelle bevindt zich de stockageplaats voor het werfmateriaal.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Zucchero & Paul Young

Diamante
15:59

Anouk

Sacrifice
15:56

Olivia

La di da
15:52

Clouseau

Heb ik ooit gezegd
15:48

Sade

Your Love Is King