300 reacties op GRUP Booiebos

Johan Van Bever
19 juni 2021 - 8:54
300 reacties op GRUP Booiebos

Tijdens de participatieperiode rond het project Booiebos in Deinze en Gent werden een 300- tal reacties ingesproken, waaronder ook een aantal petities. Deze reacties worden nu grondig bestudeerd.

De Vlaamse Regering keurde op 18 december 2020 de startnota goed voor de opmaak van het gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan (GRUP) ‘Booiebos’ in Deinze en Gent. De bedoeling van dit plan is onder meer om het bedrijventerrein Drongen I te optimaliseren, beperkt uit te breiden en voldoende te bufferen naar de omgeving.

Over de inhoud van de reacties kan Vlaams minister Zuhal Demir nog niets kwijt. Zolang de verwerking van deze inspraakreacties niet is afgerond, vindt de minister het voorbarig om inzicht te geven in de inhoud van deze verschillende reacties. Dit moet immers in zijn globaliteit en geheel worden bekeken. De verwerking van alle inspraakreacties wordt vertaald in de scopingnota. Deze nota zal samen met de resultaten van de inspraak op de website van departement worden gepubliceerd zodat iedereen, ook de insprekers, er kennis kan van nemen.

Laatst gespeeld op Accent

13:01
cover of LEKI with Breakin

LEKI

Breakin' Out
12:57
cover of ONE DIRECTION with Story Of My Life

ONE DIRECTION

Story Of My Life
12:52
cover of STEREO MC

STEREO MC'S

Step It Up
12:49
cover of Vintage Culture, Maverick Sabre & Tom Breu with Weak

Vintage Culture, Maverick Sabre & Tom Breu

Weak
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.