Streekfonds Oost-Vlaanderen steunt sociale projecten

Johan Van Bever
9 juli 2021 - 10:00
Streekfonds Oost-Vlaanderen steunt sociale projecten

Streekfonds Oost-Vlaanderen (#Een hart voor Scheldevallei) lanceert een nieuwe projectoproep voor sociale projecten die inzetten op de omgeving.

DDS ondersteunt het project. DDS vindt het belangrijk om het ondernemerschap in de regio te stimuleren. Ondernemerschap schuilt niet alleen achter de gevels van kantoor- en bedrijfsgebouwen.

Verenigingen, buurtcomités, vzw’s, scholen, individuen en vennootschappen kunnen een project indienen tot 8 november. De projecten halen eerst de helft van de nodige middelen op met crowdfunding. Streekfonds Oost-Vlaanderen (#Een hart voor Scheldevallei) verdubbelt dan het opgehaalde bedrag met een maximum van 5.000 euro. Met de steun van DDS.

De werking van het streekfonds opgesplitst in vijf regio’s. Voor #Een hart voor Scheldevallei komen alle projecten uit Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Wetteren, Wichelen en Zele.

Wie een project wil indienen, surft naar streekfondsoostvlaanderen.be, klikt op ‘project indienen’ en leest er alle details over de projectoproep. Wie een idee vooraf eens wil aftoetsen kan terecht op info@streekfondsoostvlaanderen.be

Laatst gespeeld op Accent

07:28
cover of KYGO & AVA MAX with Whatever

KYGO & AVA MAX

Whatever
07:24
cover of EAMON with F--k It (I Don

EAMON

F--k It (I Don't Want You Back)
07:20
cover of THE WEEKND with Save Your Tears

THE WEEKND

Save Your Tears
07:17
cover of ALEX WARREN with Before You Leave Me

ALEX WARREN

Before You Leave Me
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.