Streekfonds Oost-Vlaanderen steunt sociale projecten

9 juli 2021 - 10:00 | auteur: Johan Van Bever

Streekfonds Oost-Vlaanderen (#Een hart voor Scheldevallei) lanceert een nieuwe projectoproep voor sociale projecten die inzetten op de omgeving.

DDS ondersteunt het project. DDS vindt het belangrijk om het ondernemerschap in de regio te stimuleren. Ondernemerschap schuilt niet alleen achter de gevels van kantoor- en bedrijfsgebouwen.

Verenigingen, buurtcomités, vzw’s, scholen, individuen en vennootschappen kunnen een project indienen tot 8 november. De projecten halen eerst de helft van de nodige middelen op met crowdfunding. Streekfonds Oost-Vlaanderen (#Een hart voor Scheldevallei) verdubbelt dan het opgehaalde bedrag met een maximum van 5.000 euro. Met de steun van DDS.

De werking van het streekfonds opgesplitst in vijf regio’s. Voor #Een hart voor Scheldevallei komen alle projecten uit Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Wetteren, Wichelen en Zele.

Wie een project wil indienen, surft naar streekfondsoostvlaanderen.be, klikt op ‘project indienen’ en leest er alle details over de projectoproep. Wie een idee vooraf eens wil aftoetsen kan terecht op info@streekfondsoostvlaanderen.be

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

PITBULL

Back In Time
10:51

PURPLE DISCO MACHINE & KKALETA

Wake Up
10:44

ED SHEERAN, KHALID

Beautiful People
10:41

JUSTIN BIEBER

Hold On
10:39

Antoon

Hallo
Bekijk meer platen