Aanhoudingen in zaak van vechtpartij en drugszaak

4 mei 2020 - 18:56 | auteur: Johan Van Bever

Tijdens een actie in de buurt van de Brugse Poort in Gent heeft de politie twee verdachten geïntercepteerd die zich verdacht gedroegen. Het betreft een 28-jarige man afkomstig uit Tunesië die illegaal in ons land verblijft en een 23-jarige vrouw. Tijdens de identificatie van beide personen trof de politie een grote stapel bankbiljetten aan in de handtas van de vrouw. Ook tijdens de huiszoeking later die dag werd een grote som geld aangetroffen.

Tijdens een huiszoeking in een garagebox werd een verkopershoeveelheid cocaïne aangetroffen. De twee verdachten werden maandag voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Gent op verdenking van verkoop en bezit van verdovende middelen, vereniging en witwas. Zij werden allebei aangehouden.

In de zaak van de vechtpartij en steekpartij in de Brugse Poort op 1 mei is ook een verdachte aangehouden. Het betreft een 29-jarige man van Noord-Afrikaanse afkomst die illegaal in ons land verblijft. Tijdens de achtervolging gooide hij een pakket weg waarin een groot slagersmes zat. Volgens de eerste vaststellingen had hij eerder twee personen bedreigd met een mes. Ook werd in zijn broekzak een ander mes gevonden. Verder was de man in het bezit van enkele zakjes cannabis.

Het parket Oost-Vlaanderen heeft de man voor de onderzoeksrechter in Gent voorgeleid, die hem heeft aangehouden.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

ANN LEE

2 Times
16:08

JAMES INGRAM & MICHAEL MCDONALD

Yah Mo B There
16:06

ALLE FARBEN, KEANU SILVA

Music Sounds Better with You
16:04

ACCENT NIEUWS
16:01

KYGO, DNCE

Dancing Feet
Bekijk meer platen