Aanpassingswerken Steenweg Deinze/Warandestraat in Nazareth

22 januari 2022 - 9:59 | auteur: Johan Van Bever

Vanaf maandag 31 januari start het Agentschap Wegen en Verkeer met aanpassingswerken op het kruispunt van de Steenweg Deinze (N35) met de Warandestraat in Nazareth.

Hiermee pakt AWV een knelpunt op een schoolroute aan, die is aangegeven door de gemeente Nazareth. Na deze werken kunnen de fietsers veiliger het kruispunt oversteken en bovendien worden ze beter zichtbaar op het kruispunt. De aanpassingswerken zullen tot eind maart duren.

Op het kruispunt van de Steenweg Deinze (N35) met de Warandestraat worden de fietsoversteken zo aangepast waardoor de fietsers prominenter in het straatbeeld gebracht worden en vanaf nu slechts een rijstrook moeten dwarsen. Dit brengt meer overzicht en maakt het veiliger ter hoogte van de aansluiting. Concreet zal de aannemer de beide voorsorteerstroken inkorten. De aannemer werkt in verschillende fasen om de hinder zoveel mogelijk te beperken. De werken starten op 31 januari en duren tot eind maart 2022.

Het verkeer op de Steenweg Deinze (N35) kan in beide richtingen langs de werfzone passeren en rijdt over versmalde rijstroken. De Warandestraat is afgesloten van de steenweg voor het verkeer komende van Deinze en zal omgeleid worden via de ’s Gravenstraat. Fietsers kunnen langs de werfzone rijden maar volgen een omleiding.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Elbow

Weather to fly
03:38

Dua Lipa

New Rules
03:34

Joshua Kadison

Jessie
03:30

Frank Stallone

Far From Over
03:26

Dr Hook

Baby Makes Her Blue Jeans Talk
Bekijk meer platen