Affiche gent Jazz is compleet

Gepost door Johan Van Bever op 8 juni 2022 - 11:43

Met de toevoeging van nog enkele namen is de affiche voor gent Jazz nu compleet.

 Sam De Nef, de zanger van Danny Blue and the Old Socks, versterkt het programma van 10 juli. Deze jonge muzikant ontpopt zich onder eigen naam tot een schitterende singer songwriter, een rasverteller in de traditie van Bob Dylan en Leonard Cohen.

Dankzij het partnership met KASK & Conservatorium, afdeling van de Hogeschool Gent, krijgen dit jaar maar liefst drie jonge groepen de kans om zich voor te stellen op een groot podium. Met deze samenwerking wil Gent Jazz getalenteerde conservatoriumstudenten prikkelen, uitdagen en helpen groeien door hen een plek te geven op ons festival. Dit jaar gaan Nagløed (09 juli), Bex (14 juli) en Shikata Ga Nai (12 juli) de uitdaging aan.

Gent Jazz wil mensen samenbrengen via muziek en samen laten genieten. Daarom zorgen we niet enkel voor een podium maar ook voor een mooi festivalterrein met gezellige terrasjes, toegankelijk voor iedereen. En dat plaatje is voor ons niet compleet zonder lekker eten en drinken. We innoveren al jaren met onze cateringpartners om een ruime keuze aan lekkere en gezonde gerechten vlot te kunnen serveren. Daarbij maken we met de chefs afspraken over duurzaamheid, afvalbeleid en lokale seizoensproducten, zo kunnen we allemaal ten volle genieten van de concerten én van echt lekker eten.

De ticketverkoop verloopt via www.gentjazz.com – het enige officiële verkoopkanaal. De prijzen variëren per dag (29-62 euro). Kindertickets (-12 jaar) kosten 8 Euro. Gent Jazz 2022 vindt plaats op de Bijlokesite van 7 tot 16 juli.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

JOSH SAMUEL

Hrtbrkr
23:26

DARUDE

Feel The Beat
23:24

BORIS WAY

Pink Soldiers
23:16

ANYMA & CHRIS AVANTGARDE

Consciousness (Eric Prydz Remix)
23:12

DANCE 2 TRANCE

Power Of American Natives
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.