AirBadminton op de Blaarmeersen

Johan Van Bever
25 april 2023 - 9:25
AirBadminton op de Blaarmeersen

Op woensdag 26 april tussen 18.30-20.00 uur strijkt Badminton Vlaanderen neer bij de Blaarmeersen in Gent metAirBadminton, een nieuwe outdoor badminton variant.

AirBadminton is een nieuwe vorm van badminton die gespeeld kan worden op verschillende ondergronden zoals gras, zand of harde ondergrond. Een belangrijk verschil dus met het klassiek badminton dat indoor wordt gespeeld. Vandaar dat AirBadminton als ‘the new outdoor game’ wordt gelanceerd.

Wat begon als een zoektocht naar een attractieve uitdaging in open lucht tijdens de zomermaanden voor de bestaande badmintonner, groeide afgelopen 2 jaar uit tot een nieuwe sport die promotie en vooral kansen creëert voor de badmintonsport. Een kans om naast ‘altijd’ en ‘overal’ ook ‘iedere sporter’ warm te maken voor en via AirBadminton, zowel de reeds gebonden alsook de ongebonden sporter, van vriendengroepen op vakantie tot schoolgaande jeugd en multiculturele families samen op het dorpsplein, werkelijk iedereen kan aan de slag met deze racketsport.

Laatst gespeeld op Accent

13:21
cover of DAFT PUNK with One More Time

DAFT PUNK

One More Time
13:17
cover of ONEREPUBLIC with RUNAWAY

ONEREPUBLIC

RUNAWAY
13:14
cover of AQUA with Barbie Girl

AQUA

Barbie Girl
13:10
cover of BIRDY with Skinny Love

BIRDY

Skinny Love
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.