Auto in water: twee inzittenden overleden

11 juni 2020 - 12:37 | auteur: Johan Van Bever

In de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 1.25 uur is een auto in het water beland vanop de Sint-Jorisbrug aan Gent Dampoort.  Het voertuig kwam uit de Dampoortstraat, reed in de richting van de Sint-Joriskaai, en belandde ter hoogte van de Sint-Jorisbrug in het water.

De politie was zeer snel ter plaatse en vier agenten gingen onmiddellijk het water in om de inzittenden uit het voertuig te bevrijden, doch zij slaagden daar niet in. De brandweer was eveneens zeer snel ter plaatse. De twee inzittenden werden door de duikers van de brandweer uit het voertuig gehaald. Er werd onmiddellijk gestart met de reanimatie. Beide slachtoffers werden nadien overgebracht naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis zijn beiden overleden.

De slachtoffers zijn een 24-jarige man uit Evergem en een 18-jarige vrouw uit Gent. Volgens de eerste bevindingen van de verkeersdeskundige zou de bestuurder de controle over het stuur verloren hebben, waardoor de wagen tegen een hekken gebotst is en in het water belandde. Er waren geen andere voertuigen betrokken.

Het voertuig werd uit de water getakeld en is in beslag genomen voor verder technisch onderzoek.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

ALVARO SOLER, TOPIC

Solo Para Ti
03:00

REA GARVEY X VIZE

The One
02:56

EMINEM

The Way I Am
02:53

ÖWNBOSS

Move Your Body
02:50

ALAN WALKER, AVA MAX

Alone, Pt. II
Bekijk meer platen