Barcode: “Feest van het jaar”.

11 februari 2017 - 12:41 | auteur: Joery Vergeylen

barcode

Wat ooit begon als een fuifje om wat naambekendheid te verwerven, is al aan zijn 10de editie toe.

De oud-leiding van Chiro Overschelde organiseerde 10 jaar geleden voor de eerste keer Barcode.  Een naam die ze ooit zagen als naam van een café en die ze wel tof vonden.  Ondertussen zit de organisatie in andere handen, maar het concept is nog steeds hetzelfde:  een feestavond met leuke dj’s.  Dit jaar zullen Maesive, Freaquency, Youngbeatsz en niemand minder dan Gunther D plaats nemen achter de decks.  Dat kwamen Elias en Joni deze morgen live in de studio vertellen.  Joni stond trouwens vorig jaar zelf nog aan de decks onder de naam OffBeatz.  Hij won toen de DJ-contest.

De originele plannen waren om een tent op de Wetterse Markt te zetten, maar dat kon niet volgens de gemeente. Barcode werd naar de parking van De Warande verwezen.  Tot er plots bericht kwam dat de fuif wel kon doorgaan op de Markt.  Daar zal dus de 10de editie van Barcode plaatsvinden.

barcode_joni_elias

Wie nog geen kaarten heeft, kan er nog verkrijgen aan de kassa.  De voorverkoop is al helemaal uitverkocht.  Deuren gaan open om 21u30.

Beluister het gesprek met Joni en Elias hieronder:

Meer info:

Barcode:  Facebook.

Chiro Overschelde: Website, Facebook.

DJ OffBeatz: Facebook

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Pasadenas

I'm doing fine
06:45

Regard

Hallucination (met years & years)
06:42

Erma Franklin

Piece of my heart
06:39

Axelle Red

A Tâtons
06:35

Rocky Burnette

Tired Of Toein' The Line
Bekijk meer platen