Bevraging over fusie in Oosterzele

Johan Van Bever
21 maart 2023 - 23:25
Bevraging over fusie in Oosterzele

Het  lokaal bestuur van Oosterzele gaf eerder al aan een bevraging te willen organiseren bij zijn burgers om te polsen naar hoe zij staan tegenover een mogelijk fusietraject. Dat zal in mei gebeuren. In de aanloop daarvan zet de gemeente in op het duiden bij verschillende doelgroepen van wat zo’n fusie inhoudt zodat zij een beredeneerde keuze kunnen maken.

De bevraging zal polsen naar de kansen en bedreigingen die burgers zien bij een mogelijke fusie. Ze zal ook peilen naar de voorkeur van deelnemers naar de gemeente(s) om mee te fusioneren. Zodra de fusie-info online staat, de datum van de infosessie vaststaat en de eigenlijke bevraging gelanceerd is, zullen daarover berichten verschijnen in alle gemeentelijke communicatiekanalen. Zo krijgt elke Oosterzelenaar de kans om zich te informeren en zich digitaal of op papier uit te spreken.

Oppositiepartij Open Vld plus Oosterzele is er echter van overtuigd dat deze legislatuur geen degelijk traject meer doorlopen kan worden om te kijken of een fusie nog haalbaar is én wat de eventuele meerwaarde kan zijn voor de inwoners.

Laatst gespeeld op Accent

12:04
cover of U96 with Club Bizarre

U96

Club Bizarre
12:02
cover of FAMKE LOUISE with Switch

FAMKE LOUISE

Switch
11:57
cover of NIGHTCRAWLERS with Don

NIGHTCRAWLERS

Don't Let the Feeling Go (feat. John Reid)
11:53
cover of KATE RYAN with The Promise You Made

KATE RYAN

The Promise You Made
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.