Bijzondere spiegelstickers in Gent

Johan Van Bever
12 september 2023 - 10:37
Bijzondere spiegelstickers in Gent

De Tiendaagse van de Geestelijke Gezondheid, in Gent in het teken van veerkracht, pakt dit jaar uit met opvallende spiegelstickers. Op meer dan 1.000 locaties komt ‘Het mooiste wat je kunt worden is jezelf’. Op de stickers staat een QR-code die doorverwijst naar het programma, én naar een hulpaanbod voor wie daar nood aan heeft.

De Tiendaagse van de Geestelijke Gezondheid staat dit jaar in het teken van ‘kracht’. Honderden organisaties in Vlaanderen zetten van 1 tot en met 10 oktober acties op poten om mentaal welbevinden en psychische kwetsbaarheid bespreekbaar te maken. Een stickercampagne op spiegels moet de thema’s extra in de verf zetten.

De Stad Gent geeft met de Tiendaagse van de Veerkracht, eveneens van 1 tot en met 10 oktober, een eigen invulling aan het Vlaamse initiatief en zal op meer dan 1.000 locaties in totaal 4.000 spiegelstickers verdelen met de boodschap ‘Het mooiste wat je kunt worden is jezelf’. Die slogan komt op spiegels in toiletten, liften en pashokjes van onder meer horeca- en handelszaken, bibliotheken en universiteiten.

Op de Gentse sticker staat ook een QR-code. Wie die scant, komt terecht op een hulpaanbod en krijgt een overzicht van de ruim 80 activiteiten die de Tiendaagse telt. Meer info en het volledige programma is te vinden op stad.gent/veerkracht. Daarnaast is er voor scholen een apart aanbod ontwikkeld.

Laatst gespeeld op Accent

18:25
cover of GEORGE MICHAEL with Fastlove

GEORGE MICHAEL

Fastlove
18:21
cover of ROZALLA with Are You Ready To Fly

ROZALLA

Are You Ready To Fly
18:16
cover of PET SHOP BOYS with Can You Forgive Her?

PET SHOP BOYS

Can You Forgive Her?
18:13
cover of CAMISRA with Let Me Show You (Instrumental Radio Edit)

CAMISRA

Let Me Show You (Instrumental Radio Edit)
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.