Blauw Wit Netwerk bij AA Gent

Johan Van Bever
14 maart 2021 - 13:58
Blauw Wit Netwerk bij AA Gent

Voetbalclub AA Gent heeft het Blue White Network opgericht, samen met enkele jeugdwerkingen van ploegen uit de streek rond Gent. In de komende jaren zal de jeugdwerking van de Buffalo’s haar kennis delen met een groot netwerk van partnerclubs. Zo krijgt AA Gent ook een beter inzicht op het aanwezige talent in de regio rond Gent.

Dit seizoen kloppen er reeds enkele jeugdige talenten op de deur van de A-ploeg. Als jeugdopleiding wil AA Gent echter op structurele basis eigen producten afleveren. Om dit doel te bereiken, reikt men de hand aan enkele partnerclubs binnen de omkadering van Elk Talent Telt en het Blue White Network. KAA Gent zal deze clubs maximaal ondersteunen op vlak van jeugdopleiding en op vlak van scouting. Het doel is om potentiële topspelers aan te werven en te ontwikkelen.

De partnerclubs zijn Evergem center, SK Ooidonck Leerne, KFC Heusden, SK Lochristi, SK Wachtebeke, Eendracht Elene-Grotenberge, KSC Dikkelvenne, SK Grembergen, HO Kalken, KFC Merelbeke, JV De Pinte, Cercle Melle, Lando Sport Merendree, KFC Meise en KVK Ninove.

Laatst gespeeld op Accent

16:42
cover of NO DOUBT with It

NO DOUBT

It's My Life
16:40
cover of DJ LICIOUS with Voices

DJ LICIOUS

Voices
16:36
cover of NENEH CHERRY with Manchild

NENEH CHERRY

Manchild
16:33
cover of SELENA GOMEZ with Love On

SELENA GOMEZ

Love On
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.