Luister Live

Blauw Wit Netwerk bij AA Gent

14 maart 2021 - 13:58

Voetbalclub AA Gent heeft het Blue White Network opgericht, samen met enkele jeugdwerkingen van ploegen uit de streek rond Gent. In de komende jaren zal de jeugdwerking van de Buffalo’s haar kennis delen met een groot netwerk van partnerclubs. Zo krijgt AA Gent ook een beter inzicht op het aanwezige talent in de regio rond Gent.

Dit seizoen kloppen er reeds enkele jeugdige talenten op de deur van de A-ploeg. Als jeugdopleiding wil AA Gent echter op structurele basis eigen producten afleveren. Om dit doel te bereiken, reikt men de hand aan enkele partnerclubs binnen de omkadering van Elk Talent Telt en het Blue White Network. KAA Gent zal deze clubs maximaal ondersteunen op vlak van jeugdopleiding en op vlak van scouting. Het doel is om potentiƫle topspelers aan te werven en te ontwikkelen.

De partnerclubs zijn Evergem center, SK Ooidonck Leerne, KFC Heusden, SK Lochristi, SK Wachtebeke, Eendracht Elene-Grotenberge, KSC Dikkelvenne, SK Grembergen, HO Kalken, KFC Merelbeke, JV De Pinte, Cercle Melle, Lando Sport Merendree, KFC Meise en KVK Ninove.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

raving george ft oscar and the wolf

you're mine
19:28

Madness

It must be love
19:24

Eddy Grant

Do You Feel My Love
19:19

Mr. Mister

Broken Wings
19:15

Depeche Mode

Everything Counts