BoekStart in Wetteren

Johan Van Bever
19 mei 2022 - 0:06
BoekStart in Wetteren


Op zaterdag 21 mei is het Boekstart-dag. Dan zetten veel bibliotheken hun aanbod voor de allerkleinste lezers extra in de kijker. De bibliotheek van Wetteren maakt daar meteen een week van die start op woensdag 18 mei.


Van woensdag 18 mei tot woensdag 25 mei legt de bib haar piepjonge bezoekers in de watten. Letterlijk, want zes karretjes met kussens wachten de baby’s op om hen langs een parcours van muziekmobiles te rijden. Bij elke halte kijken, luisteren en genieten ze van een Vlaams, Turks, Oekraïens of ander slaapliedje. Het babymuziekparcours kunnen jonge gezinnen gratis ontdekken tijdens de openingsuren van de bib. Reserveren is niet nodig.


Goed nieuws voor (groot)ouders die eens iets anders willen zingen dan ‘slaap kindje slaap’ om hun kindje in slaap te wiegen. Op zondag 22 mei (om 9.30 en 10.30 uur) leren ze in een workshop van Musica samen met hun dreumes (van 10 tot 18 maanden) enkele nieuwe wiegeliedjes kennen. De workshop ‘Wiegeliedjes zingen met je baby’ richt zich tot kindjes van 10 tot 18 maanden met één actieve (groot)ouder. Het aantal plaatsen is beperkt. Vooraf reserveren in de bibliotheek is nodig op 09 369 26 78 of bibliotheek@wetteren.be.

Laatst gespeeld op Accent

22:01
cover of Mixed by Mr. Rewind with AirPlay "The Rewind

Mixed by Mr. Rewind

AirPlay "The Rewind
21:01
cover of Mixed by Royal-T with AirPlay Guest Mix

Mixed by Royal-T

AirPlay Guest Mix
19:57
cover of MR REWIND with Right Back (Radio Master)

MR REWIND

Right Back (Radio Master)
19:54
cover of KID CUDI VS CROOKERS with Day

KID CUDI VS CROOKERS

Day 'N' Nite
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.