BoekStart in Wetteren

19 mei 2022 - 0:06 | auteur: Johan Van Bever


Op zaterdag 21 mei is het Boekstart-dag. Dan zetten veel bibliotheken hun aanbod voor de allerkleinste lezers extra in de kijker. De bibliotheek van Wetteren maakt daar meteen een week van die start op woensdag 18 mei.


Van woensdag 18 mei tot woensdag 25 mei legt de bib haar piepjonge bezoekers in de watten. Letterlijk, want zes karretjes met kussens wachten de baby’s op om hen langs een parcours van muziekmobiles te rijden. Bij elke halte kijken, luisteren en genieten ze van een Vlaams, Turks, Oekraïens of ander slaapliedje. Het babymuziekparcours kunnen jonge gezinnen gratis ontdekken tijdens de openingsuren van de bib. Reserveren is niet nodig.


Goed nieuws voor (groot)ouders die eens iets anders willen zingen dan ‘slaap kindje slaap’ om hun kindje in slaap te wiegen. Op zondag 22 mei (om 9.30 en 10.30 uur) leren ze in een workshop van Musica samen met hun dreumes (van 10 tot 18 maanden) enkele nieuwe wiegeliedjes kennen. De workshop ‘Wiegeliedjes zingen met je baby’ richt zich tot kindjes van 10 tot 18 maanden met één actieve (groot)ouder. Het aantal plaatsen is beperkt. Vooraf reserveren in de bibliotheek is nodig op 09 369 26 78 of bibliotheek@wetteren.be.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

BANNERS

Someone To You
11:32

CAMILLE

Beter Zo
11:28

LADY GAGA

The Edge Of Glory
11:25

TATE MCRAE

She's All I Wanna Be
11:21

WANG CHUNG

Everybody Have Fun Tonight
Bekijk meer platen