Brainstormen over leerruimtes in Wetteren

Gepost door Johan Van Bever op 7 mei 2022 - 12:47

GO! Campus Kompas in Wetteren kreeg het bezoek van Rosan Bosch, oprichtster en creatief directeur van Rosan Bosch Studio in Kopenhagen.

De ontwerpster maakte internationaal naam met haar inspirerende perspectieven op stimulerende leeromgevingen.  Onder leiding van Rosan Bosch brainstormde het scjoolteam over een optimale en innovatieve inrichting van leeromgevingen op maat van GO! Campus Kompas.

“Het is een enorme eer dat Rosan Bosch onze scholen wil leren kennen en mee wil nadenken over het juiste leerklimaat voor onze leerlingen,” zegt Tania De Smedt, algemeen directeur van GO! scholengroep Het Leercollectief. “Binnen het GO! zijn we enorm hard bezig met een visiegedreven onderwijs van de toekomst, maar verouderde infrastructuur remt ons daar soms in af.  Dankzij de expertise en vernieuwende inzichten van Rosan en haar team leren we hoe we dit best aanpakken.”

In GO! Campus Kompas zijn ze in de 1e graad al enkele jaren bezig met het uitwerken van hun innovatieve kijk op onderwijs.  Volgend schooljaar stappen ze met de hele school definitief af van traditioneel onderwijs en gaan ze aan de slag met een combinatie van klastijd en begeleid zelfstandig werk.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

DA HOOL

Meet Her At The Love Parade
22:34

SPACE 92

Reaktor
22:31

Thierry Van Der Warth & Dante Thomas Miss California (Extended Mix)
22:28

REBEL

Music
22:24

XKYLAR

TALK2ME
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.