Brainstormen over leerruimtes in Wetteren

Johan Van Bever
7 mei 2022 - 12:47
Brainstormen over leerruimtes in Wetteren

GO! Campus Kompas in Wetteren kreeg het bezoek van Rosan Bosch, oprichtster en creatief directeur van Rosan Bosch Studio in Kopenhagen.

De ontwerpster maakte internationaal naam met haar inspirerende perspectieven op stimulerende leeromgevingen.  Onder leiding van Rosan Bosch brainstormde het scjoolteam over een optimale en innovatieve inrichting van leeromgevingen op maat van GO! Campus Kompas.

“Het is een enorme eer dat Rosan Bosch onze scholen wil leren kennen en mee wil nadenken over het juiste leerklimaat voor onze leerlingen,” zegt Tania De Smedt, algemeen directeur van GO! scholengroep Het Leercollectief. “Binnen het GO! zijn we enorm hard bezig met een visiegedreven onderwijs van de toekomst, maar verouderde infrastructuur remt ons daar soms in af.  Dankzij de expertise en vernieuwende inzichten van Rosan en haar team leren we hoe we dit best aanpakken.”

In GO! Campus Kompas zijn ze in de 1e graad al enkele jaren bezig met het uitwerken van hun innovatieve kijk op onderwijs.  Volgend schooljaar stappen ze met de hele school definitief af van traditioneel onderwijs en gaan ze aan de slag met een combinatie van klastijd en begeleid zelfstandig werk.

Laatst gespeeld op Accent

09:37
cover of ANOUK with Lost

ANOUK

Lost
09:33
cover of JENNIFER LOPEZ with Waiting For Tonight

JENNIFER LOPEZ

Waiting For Tonight
09:30
cover of CARDIGANS with Lovefool

CARDIGANS

Lovefool
09:27
cover of AVRIL LAVIGNE with I

AVRIL LAVIGNE

I'm With You
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.