Luister Live

Brochure ‘Oost-Vlaanderen Natuurlijk!’ weer beschikbaar

12 november 2020 - 20:15

De brochure ‘Oost-Vlaanderen natuurlijk!’ is opnieuw beschikbaar.

De Provincie Oost-Vlaanderen bracht tijdens de Week van het Bos de brochure ‘Oost-Vlaanderen, natuurlijk!’ uit. De¬†brochure is bestemd voor iedereen die graag vertoeft in de Oost-Vlaamse natuur en er graag meer wil over weten. De voorraad was in een mum van tijd uitgeput. ‘Oost-Vlaanderen natuurlijk!’ is nu opnieuw beschikbaar.

Met deze gids kan men aan de slag voor een leuke uitstap in de buitenlucht in Oost-Vlaanderen. Alle 26 bos- en natuurgebieden zijn minstens via wandelpad of fietspad bereikbaar. De gebieden zijn ingedeeld per toeristische regio. Via herkenbare pictogrammen zijn wandel- en fietsroutes aangeduid, evenals praktische voorzieningen zoals parking, picknickmogelijkheid en rolstoeltoegankelijkheid.

Behalve de bossen en natuurgebieden in eigendom van het provinciebestuur, worden ook de strategische openruimteprojecten toegelicht waaraan de Provincie als natuurpartner meewerkt.

De brochure is online beschikbaar via de website van de provincie. Wie liever een gedrukt exemplaar ontvangt, mailt naar natuur@oost-vlaanderen.be

.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

George Michael

Careless Whisper
16:13

Yello

Vicious Games (Single Version)
16:07

Barbara Pravi

Voila
16:02

Zucchero & Paul Young

Diamante
15:59

Anouk

Sacrifice