Brut Nature gaat open

Gepost door Johan Van Bever op 2 juni 2021 - 13:04

.In het kielzog van de heropening van de horeca kan ook BRUT NATURE, het didactische restaurant van OLVI-Gent eindelijk zijn deuren openen. Voorlopig zullen de leerlingen van het 3de en 4de jaar Restaurant en Keuken enkel koken en opdienen voor elkaar en hun leerkrachten maar vanaf september kan ook het ruimere publiek opnieuw langs komen voor een lekkere dagverse lunch.  

How Ajanta Pharma Plans To Beat Its Africa Business Slump how much is clenbuterol home – methandienone 10 mg, cheap debolon order anabolic steroids online fast delivery – brown ribbon news

In een periode van 4 maanden werd een leegstaande ruimte van de school in de Lange Violettestraat 31 omgetoverd tot een sfeervol en gezellig restaurant gecombineerd met een professionele keuken voorzien van alle noodzakelijke technisch snufjes. Een realistische setting is immers een basisvoorwaarde om een beroep te leren en vormt ook de meest stimulerende leeromgeving.

Op 9 juni vindt de feestelijke opening plaats van het nieuwerestaurant. Van dan af zullen ook de praktijklessen van de leerlingen doorgaan in deze mooie setting, zij het dat voorlopig enkel leerkrachten en medeleerlingen als gasten fungeren.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

KELLEE

My Love (Luvspunge XXL Mix)
21:10

Faithless

Insomnia (DJ Liberty Remix)
20:59

Maxim Lany

Gravity
20:59

Mau P

Uuropener Welcome This is Airplay 01
20:56

AIRPLAY

meer info? facebook.com/airplaybe
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.