Campagne ‘Goede voornemens’ gestart

3 januari 2021 - 12:08 | auteur: Johan Van Bever

Sport Vlaanderen en Vlaams Minister van Sport Ben Weyts lanceerden in het Osbroek in Aalst de campagne ‘Goede voornemens’.

Het is de bedoeling om van de goede voornemens goede gewoontes te maken, zegt minister Weyts. Men probeert met de campagne de niet-sporters te overtuigen om sporten en bewegen hoog op de lijst van de goede voornemens te zetten. De campagne “gelukkig is er maar één allereerste keer’ moet hen dat duwtje in de rug geven.

Starten met sporten is voor velen een enorme uitdaging maar wie er aan begint, is vertrokken. Iedereen die wil beginnen met sporten kan terecht op www.sport.vlaanderen/eerstekeer . Daar help Sport Vlaanderen iedereen ontdekken, welke sport hem/haar het beste ligt, waar men die kan beoefenen en wat men exact nodig heeft tijdens een training.

Tijdens de corona-crisis zijn heel wat mensen beginnen lopen, wandelen of fietsen. Een deel van de bevolking is echter onbeweegbaar thuis blijven zitten. Het is precies die doelgroep dat de campagne nu wil bereiken. De campagne is een samenwerking met de sportdiensten en de sportfederaties.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

STROMAE

Papaoutai
20:09

CLOUSEAU

Vage Herinnering
20:06

DE JONGENS

Wij
20:04

NIEUWS
20:00

BENSON BOONE

In The Stars
Bekijk meer platen