Campagne ‘Goede voornemens’ gestart

Johan Van Bever
3 januari 2021 - 12:08
Campagne ‘Goede voornemens’ gestart

Sport Vlaanderen en Vlaams Minister van Sport Ben Weyts lanceerden in het Osbroek in Aalst de campagne ‘Goede voornemens’.

Het is de bedoeling om van de goede voornemens goede gewoontes te maken, zegt minister Weyts. Men probeert met de campagne de niet-sporters te overtuigen om sporten en bewegen hoog op de lijst van de goede voornemens te zetten. De campagne “gelukkig is er maar één allereerste keer’ moet hen dat duwtje in de rug geven.

Starten met sporten is voor velen een enorme uitdaging maar wie er aan begint, is vertrokken. Iedereen die wil beginnen met sporten kan terecht op www.sport.vlaanderen/eerstekeer . Daar help Sport Vlaanderen iedereen ontdekken, welke sport hem/haar het beste ligt, waar men die kan beoefenen en wat men exact nodig heeft tijdens een training.

Tijdens de corona-crisis zijn heel wat mensen beginnen lopen, wandelen of fietsen. Een deel van de bevolking is echter onbeweegbaar thuis blijven zitten. Het is precies die doelgroep dat de campagne nu wil bereiken. De campagne is een samenwerking met de sportdiensten en de sportfederaties.

Laatst gespeeld op Accent

05:53
cover of FEDER, LYSE with Goodbye

FEDER, LYSE

Goodbye
05:50
cover of AVRIL LAVIGNE with When You

AVRIL LAVIGNE

When You're Gone
05:47
cover of DAVINA MICHELLE with I SAID NO SIR

DAVINA MICHELLE

I SAID NO SIR
05:43
cover of NETSKY, HYBRID MINDS with Let Me Hold You

NETSKY, HYBRID MINDS

Let Me Hold You
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.