Luister Live

Campagne ‘Goede voornemens’ gestart

3 januari 2021 - 12:08

Sport Vlaanderen en Vlaams Minister van Sport Ben Weyts lanceerden in het Osbroek in Aalst de campagne ‘Goede voornemens’.

Het is de bedoeling om van de goede voornemens goede gewoontes te maken, zegt minister Weyts. Men probeert met de campagne de niet-sporters te overtuigen om sporten en bewegen hoog op de lijst van de goede voornemens te zetten. De campagne “gelukkig is er maar één allereerste keer’ moet hen dat duwtje in de rug geven.

Starten met sporten is voor velen een enorme uitdaging maar wie er aan begint, is vertrokken. Iedereen die wil beginnen met sporten kan terecht op www.sport.vlaanderen/eerstekeer . Daar help Sport Vlaanderen iedereen ontdekken, welke sport hem/haar het beste ligt, waar men die kan beoefenen en wat men exact nodig heeft tijdens een training.

Tijdens de corona-crisis zijn heel wat mensen beginnen lopen, wandelen of fietsen. Een deel van de bevolking is echter onbeweegbaar thuis blijven zitten. Het is precies die doelgroep dat de campagne nu wil bereiken. De campagne is een samenwerking met de sportdiensten en de sportfederaties.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Sam Cooke

Wonderful world
22:54

Tiesto

The motto
22:50

Heaven 17

Let me go
22:45

Black Eyed Peas

I gotta feeling
22:41

Jacksons

Shake your body