Carpoolparking geopend in De Pinte

Johan Van Bever
13 februari 2020 - 11:08
Carpoolparking geopend in De Pinte

Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters heeft donderdag de carpoolparking langs de N60 in De Pinte officieel geopend.

het knippen van het lintje gebeurde in helse weersomstandigheden, in de wind en de regen, waardoor het na 5 minuten al gebeurd was. Even later werd in een werfkeet wat verderop toelichting gegeven over de werkzaamheden aan het op- en afrittencomplex van de E17 op de N60 in De Pinte. Op de oude op- en afrit moest het verkeer links de baan kruisen, wat aanleiding gaf tot veel zware verkeersongevallen. De links afslaande bewegingen zijn nu weggewerkt dank zij de aanleg van een rotonde. Fietsers kregen een alternatieve route. De werken hebben 7,1 miljoen euro gekost.

Tegelijk is er een carpoolparking gekomen op het kruispunt van de Groote Steenweg met Den Beer. Deze carpoolparking maakt het natuurgebied Parkbos een stuk bereikbaarder. Natuur en Bos heeft nog meer plannen. Zo wil het dit jaar nog paden aanleggen. Er komt een natuurloop voor de recreanten met een multi-move-pad op maat van kinderen. Er komen ook twee nieuwe speelbossen, eentje in de Pinte en eentje in Zwijnaarde.

Laatst gespeeld op Accent

09:47
cover of THE CONNELLS with

THE CONNELLS

'74-'75
09:42
cover of MISS PEPPERMINT with Welcome to Tomorrow

MISS PEPPERMINT

Welcome to Tomorrow
09:38
cover of THE SCABS with Nothing on My Radio

THE SCABS

Nothing on My Radio
09:35
cover of AXELLE RED with Kennedy Boulevard

AXELLE RED

Kennedy Boulevard
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.