Chirokamp onderbroken door corona

Johan Van Bever
3 augustus 2020 - 10:25
Chirokamp onderbroken door corona

Het zomerkamp van Chiro Hadewijch uit Serskamp is onderbroken omwille van een coronabesmetting. Die werd vastgesteld bij een lid van de kookploeg bij de bubbel van kinderen onder de 12 jaar. De betrokkene is onmiddellijk naar huis vertrokken.

Het zomerkamp in Tielt-Winge werd stopgezet, enkel voor de kinderen die deel uitmaakten van de bubbel waarin de kookploeg zat. De betrokken ouders haalden hun kinderen maandagvoormiddag op. De deelnemers moeten zo snel mogelijk getest worden, daarvoor neemt elk gezin contact op met zijn eigen huisarts.

Elk gezin moet sowieso 14 dagen in quarantaine samen met alle gezinsleden. “Het is voor iedereen bijzonder jammer dat een kamp waar elke deelnemer maanden naar uitgekeken heeft, zo vroeg moet worden afgebroken,” reageert burgemeester Kenneth Taylor. “Wij danken de Chiro daarom voor hun verantwoordelijkheidszin en voor het nauwgezet volgen van de voorschriften. Ook de ouders danken wij voor hun burgerzin en vertrouwen erop dat ze in quarantaine thuis blijven om zo een verdere besmetting in ons dorp tegen te gaan”.

Laatst gespeeld op Accent

18:30
cover of HADDAWAY with Catch A Fire

HADDAWAY

Catch A Fire
18:26
cover of FRENCH AFFAIR with My Heart Goes Boom

FRENCH AFFAIR

My Heart Goes Boom
18:22
cover of CE CE PENISTON with We Got A Love Thang

CE CE PENISTON

We Got A Love Thang
18:15
cover of MARCO BORSATO with De Bestemming

MARCO BORSATO

De Bestemming
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.