Chirokamp onderbroken door corona

3 augustus 2020 - 10:25 | auteur: Johan Van Bever

Het zomerkamp van Chiro Hadewijch uit Serskamp is onderbroken omwille van een coronabesmetting. Die werd vastgesteld bij een lid van de kookploeg bij de bubbel van kinderen onder de 12 jaar. De betrokkene is onmiddellijk naar huis vertrokken.

Het zomerkamp in Tielt-Winge werd stopgezet, enkel voor de kinderen die deel uitmaakten van de bubbel waarin de kookploeg zat. De betrokken ouders haalden hun kinderen maandagvoormiddag op. De deelnemers moeten zo snel mogelijk getest worden, daarvoor neemt elk gezin contact op met zijn eigen huisarts.

Elk gezin moet sowieso 14 dagen in quarantaine samen met alle gezinsleden. “Het is voor iedereen bijzonder jammer dat een kamp waar elke deelnemer maanden naar uitgekeken heeft, zo vroeg moet worden afgebroken,” reageert burgemeester Kenneth Taylor. “Wij danken de Chiro daarom voor hun verantwoordelijkheidszin en voor het nauwgezet volgen van de voorschriften. Ook de ouders danken wij voor hun burgerzin en vertrouwen erop dat ze in quarantaine thuis blijven om zo een verdere besmetting in ons dorp tegen te gaan”.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

DE GEEST

Jongens Blijven Jongens
17:17

MARTIN GARRIX, BONO & THE EDGE

We Are The People
17:15

TIËSTO, AVA MAX

The Motto
17:11

TOKIO HOTEL

Monsoon
17:07

OLIVIA

Don't Need It
Bekijk meer platen