Chirokamp onderbroken door corona

Johan Van Bever
3 augustus 2020 - 10:25
Chirokamp onderbroken door corona

Het zomerkamp van Chiro Hadewijch uit Serskamp is onderbroken omwille van een coronabesmetting. Die werd vastgesteld bij een lid van de kookploeg bij de bubbel van kinderen onder de 12 jaar. De betrokkene is onmiddellijk naar huis vertrokken.

Het zomerkamp in Tielt-Winge werd stopgezet, enkel voor de kinderen die deel uitmaakten van de bubbel waarin de kookploeg zat. De betrokken ouders haalden hun kinderen maandagvoormiddag op. De deelnemers moeten zo snel mogelijk getest worden, daarvoor neemt elk gezin contact op met zijn eigen huisarts.

Elk gezin moet sowieso 14 dagen in quarantaine samen met alle gezinsleden. “Het is voor iedereen bijzonder jammer dat een kamp waar elke deelnemer maanden naar uitgekeken heeft, zo vroeg moet worden afgebroken,” reageert burgemeester Kenneth Taylor. “Wij danken de Chiro daarom voor hun verantwoordelijkheidszin en voor het nauwgezet volgen van de voorschriften. Ook de ouders danken wij voor hun burgerzin en vertrouwen erop dat ze in quarantaine thuis blijven om zo een verdere besmetting in ons dorp tegen te gaan”.

Laatst gespeeld op Accent

02:59
cover of R3HAB, JASON DERULO with Animal

R3HAB, JASON DERULO

Animal
02:56
cover of TINIE TEMPAH, ZARA LARSSON with Girls Like

TINIE TEMPAH, ZARA LARSSON

Girls Like
02:53
cover of DANA INTERNATIONAL with Diva

DANA INTERNATIONAL

Diva
02:50
cover of REGI & ARNO with Simple Life

REGI & ARNO

Simple Life
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.