Controle op patsergedrag

Johan Van Bever
10 juli 2023 - 23:52
Controle op patsergedrag

Zaterdagavond controleerde de politie op onaangepast gedrag in het verkeer. Ze patrouilleerde in verschillende wijken. In de Brugsesteenweg en de Nieuwevaart stelde de politie een anoniem flitsvoertuig op. Op beide locaties geldt een snelheidslimiet van 50 km/h.

In de Brugsesteenweg passeerden 1062 voertuigen de controlepost. Slechts 6 voertuigen reden te snel, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 60 km/h. Een heel ander verhaal was het in de Nieuwevaart. Van de 896 passages reden er 66 (7%) te snel, drie chauffeurs komen in aanmerking voor de onmiddellijke intrekking van hun rijbewijs, ze werden geflitst aan 109, 100 en 91 km/h.

Tijdens de patrouillewerking in de ruime omgeving van de Tondeliersite en de Rooigemlaan haalde de politie nog vier voertuigen uit het verkeer wegens onaangepast rijgedrag. Eén bestuurder werd betrapt op het rijden terwijl hij een rijverbod had; in opdracht van het parket werd het voertuig getakeld. Nog vier chauffeurs kregen een boete van 126,02 euro voor onaangepast rijgedrag.

Laatst gespeeld op Accent

00:54
cover of FISHER X AATIG with Take It Off

FISHER X AATIG

Take It Off
00:50
cover of QUADRAN with Eternally (Radio Mix)

QUADRAN

Eternally (Radio Mix)
00:46
cover of ROBERT ARMANI with Watch It

ROBERT ARMANI

Watch It
00:42
cover of Justus with Tunnel (Extended Mix)

Justus

Tunnel (Extended Mix)
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.