Crooked Steps openen (He)Melse feesten

29 juni 2022 - 23:36 | auteur: Johan Van Bever

Dit jaar pakt Melle bij de start van de grote vakantie opnieuw uit met een ongecensureerde versie van de HeMelse Feesten. Vanaf 1 juli trakteert het lokaal bestuur van Melle in samenwerking met verenigingen, horeca en middenstand het publiek op een opmerkelijk en uitgebreid programma.

De aftrap staat gepland met een optreden van het Melse trio ‘Crooked Steps’ op het Gemeenteplein. Vrijdag 1 juli belooft verder ook voor de jongere generatie een topdag te worden, want dan gaat ook de kermis van start en dit tot en met donderdag 7 juli.

Op zaterdag 2 juli kan menig Mellenaar snuisteren tussen tweedehandsboeken of zelfs een museumobject adopteren. In het KultuurKafee kunnen de kinderen deelnemen aan een workshop cartoontekenen en vindt een cartoontentoonstelling plaats.

Op diezelfde dag staan onder andere Belle Perez en Ebe op het muzikale programma. Deze laatste verdiende zijn strepen als halve finalist van The Voice Kids.

Zondag 3 juli gaat van start met een luxeontbijt, waarna je de colonne motorrijders kan bewonderen tijdens het motortreffen. De hele dag staat in het teken van de braderijfeesten, met jeugd- en rommelmarkt, wereldfeest, straatanimatie en knallende Vlaamse muziekoptredens.

Op maandag 4 juli gaat de avondmarkt door en kan je als zelfstandige netwerken tijdens het ondernemerscafé.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

THE STARLINGS

Die Happy
04:56

CHRIS REA

I Can Hear Your Heartbeat
04:53

S10

De Diepte
04:50

REGI, JAKE REESE & OT

Kom Wat Dichterbij
04:47

SOOLKING

Suavemente
Bekijk meer platen