Daar is de kermis terug

Johan Van Bever
3 juni 2021 - 11:15
Daar is de kermis terug

Vanaf woensdag 9 juni 2021 mogen de foorkramers weer aan de slag. In Drongen en Zwijnaarde openen ze hun attracties vanaf vrijdag 11 juni, de zomerfoor op het Sint-Pietersplein keert in juli terug.

De foor in Drongen, normaal gezien gepland van 28 mei tot 3 juni, verschuift naar vrijdag 11 tot en met 17 juni en pakt uit met 17 attracties. De foor in Zwijnaarde, die normaal gezien het eerste weekend van juni plaatsvindt, schuift op naar het tweede weekend, van vrijdag 11 tot en met maandag 14 juni. Daar zullen in totaal 12 kermisattracties te vinden zijn. De randactiviteiten, zoals eetfestijnen en rommelmarkten, mogen nog niet doorgaan.

Later deze zomer staan er ook nog foren op het programma in Oostakker (van 3 tot en met 6 juli, met 19 attracties) en op het Van Beverenplein (van 2 tot en met 11 juli, met 15 attracties). En net zoals vorig jaar komt er ook opnieuw een grote zomerfoor op het Sint-Pietersplein. De foor vindt plaats van vrijdag 16 tot en met zondag 25 juli. Meer dan 35 attracties staan borg voor uren kermisplezier voor groot en klein.

Laatst gespeeld op Accent

01:37
cover of SWEDISH HOUSE MAFIA with One

SWEDISH HOUSE MAFIA

One
01:32
cover of Ghostbusterz with Hot Stuff (Original Mix)

Ghostbusterz

Hot Stuff (Original Mix)
01:28
cover of QUADRAN with Eternally (Radio Mix)

QUADRAN

Eternally (Radio Mix)
01:22
cover of PAUL C with Can U Dance

PAUL C

Can U Dance
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.