Dag van de redder

Johan Van Bever
29 mei 2023 - 9:53
Dag van de redder

De Vlaamse Reddingsfederatie, Sport Vlaanderen en Netwerk Lokaal Sportbeleid houden op 30 mei de ‘Dag van de Redder’. Gedurende deze “geel-rode” wordt gevraagd respect en waardering te tonen voor de “helden van het water”, de redders.

Redders waken over de veiligheid van alle zwemmers, van klein tot groot. Doorheen heel Vlaanderen zal de ‘Dag van de Redder’ gevierd worden aan de hand van verschillende acties. Zo roept men iedereen op om massaal het hart te tonen voor de helden van het water en hiervan een foto te delen op sociale media met de #dagvanderedder.

De redders hebben op 30 mei ook een boodschap voor alle badgasten. Ook zij kunnen een oogje in het zeil houden. Als redders de nodige waakzame bondgenoten hebben, dan zijn zij niet de enige toezichters. Hoe meer mensen opletten, hoe veiliger iedereen is. Op de ‘Dag van de Redder’ wil men daarom ook alle (groot)ouders vragen om mee verantwoordelijk te blijven over het toezicht van hun eigen (klein)kinderen. Zo zijn de redders ook sneller beschikbaar in noodsituaties.

Laatst gespeeld op Accent

16:54
cover of GABRIELLE with Going Nowhere

GABRIELLE

Going Nowhere
16:51
cover of ZINNO with What

ZINNO

What's Your Name?
16:48
cover of ALEXANDER MERLIN with Good Time

ALEXANDER MERLIN

Good Time
16:41
cover of MICHAEL BOLTON with How Am I Supposed To Live Without You

MICHAEL BOLTON

How Am I Supposed To Live Without You
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.