Dames Elite UCI 1.2 in Schellebelle

Johan Van Bever
25 augustus 2020 - 13:55
Dames Elite UCI 1.2 in Schellebelle

Op maandag 31 augustus om 15 uur strijdt de top van het dameswielrennen voor de overwinning in de Grote Prijs Euromat/Eco-Struct Dames Elite 1.2 in Schellebelle.

Deze internationale UCI-wedstrijd is een organisatie van de Wielekeszuigers. Vorig jaar organiseerde de club al een wedstrijd voor de Beker van België en daarvoor werden wedstrijden voor nieuwelingen en enkele provinciale kampioenschappen georganiseerd, telkens voor vrouwen. Nu was het tijd om een trapje hoger te klimmen en een UCI-wedstrijd te organiseren.

Het parcours is 8 km lang en moet 15 keer gereden worden. Eenmalig kreeg de organisatie de toestemming want normaal moet een parcours minstens 10 km lang zijn. De Wielekeszuigers willen deze wedstrijd volgend jaar weer organiseren en hopen dat ze dan gebruik kunnen maken van de fietssnelweg om het parcours uit te breiden.

In het indrukwekkende deelnemersveld zullen de wielerliefhebbers ook verschillende nationale kampioenen zien. Er komen rensters uit 23 landen naar Schellebelle, zelfs uit Chili en Ethiopië. Start en aankomst liggen op het Dorp van Schellebelle. Het aantal aanwezigen blijft beperkt tot 400 en zij krijgen voldoende ruimte op het grote plein om de sociale afstanden te kunnen bewaren. Mondmaskers zullen verplicht zijn.

Laatst gespeeld op Accent

10:24
cover of ATLANTIC OCEAN with Body In Motion

ATLANTIC OCEAN

Body In Motion
10:21
cover of ARMIN VAN BUUREN & GRYFFIN with What Took You So Long

ARMIN VAN BUUREN & GRYFFIN

What Took You So Long
10:15
cover of MARGARET SINGANA with We Are Growing

MARGARET SINGANA

We Are Growing
10:12
cover of BAILEY ZIMMERMAN with Holy Smokes

BAILEY ZIMMERMAN

Holy Smokes
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.