Prullenbos

De liefde vinden en vieren in het Prullenbos

4 februari 2020 - 13:39 | auteur: Fabian Tack

14 februari, de internationale dag van de liefde, komt steeds dichterbij. Het is een dag die de koppeltjes graag zien komen, maar waar veel singles tegenop kijken. Gelukkig hebben Shana en Robin van het Prullenbos ook aan de vrijgezellen gedacht. Een week voor Valentijn organiseren ze een speeddate, zodat je toch op tijd de ware kan ontmoeten.

Er zijn twee verschillende sessies, allebei op vrijdag 7 februari. De eerste sessie is voor mensen tussen de 40 en 55 jaar. Daarvoor zoeken de organisatoren nog een paar mannen die zich willen inschrijven, want de vrouwen zijn momenteel in de meerderheid. De tweede sessie is bedoeld voor de jongere garde. Mensen tussen de 24 en 35 jaar kunnen zich nog steeds inschrijven om deel te nemen.

Inschrijven kan je doen via info@prullenbos.be. Voor de ingang betaal je 10 euro en in ruil krijg je twee gratis degustaties en kan je de liefde van je leven tegenkomen. Bij het Prullenbos geloven ze in de ware liefde, de Wetterse singles hebben gewoon een extra duwtje in de rug nodig!

Ook voor Valentijn zelf kan je bij het Prullenbos terecht. Op 15 februari kan je er met je lief of met familie terecht voor een lekkere brunch en leuk gezelschap. Ook hiervoor moet je je inschrijven via het mailadres van het Prullenbos. Aarzel dus zeker niet om je in te schrijven voor de speeddate of voor de Valentijnsbrunch als je al een vriend of vriendin hebt!

Herbeluister hier het stuk over speeddates in het Prullenbos

Tekst: Maarten Bockstaele

 

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Axelle Red

A Tâtons
06:35

Rocky Burnette

Tired Of Toein' The Line
06:33

Maksim

Alleen met mij
06:29

Doe Maar

1 Nacht Alleen
06:26

Michael Zager Band

Let's All Chant
Bekijk meer platen