De liefde vinden en vieren in het Prullenbos

Fabian Tack
4 februari 2020 - 13:39
De liefde vinden en vieren in het Prullenbos

14 februari, de internationale dag van de liefde, komt steeds dichterbij. Het is een dag die de koppeltjes graag zien komen, maar waar veel singles tegenop kijken. Gelukkig hebben Shana en Robin van het Prullenbos ook aan de vrijgezellen gedacht. Een week voor Valentijn organiseren ze een speeddate, zodat je toch op tijd de ware kan ontmoeten.

Er zijn twee verschillende sessies, allebei op vrijdag 7 februari. De eerste sessie is voor mensen tussen de 40 en 55 jaar. Daarvoor zoeken de organisatoren nog een paar mannen die zich willen inschrijven, want de vrouwen zijn momenteel in de meerderheid. De tweede sessie is bedoeld voor de jongere garde. Mensen tussen de 24 en 35 jaar kunnen zich nog steeds inschrijven om deel te nemen.

Inschrijven kan je doen via info@prullenbos.be. Voor de ingang betaal je 10 euro en in ruil krijg je twee gratis degustaties en kan je de liefde van je leven tegenkomen. Bij het Prullenbos geloven ze in de ware liefde, de Wetterse singles hebben gewoon een extra duwtje in de rug nodig!

Ook voor Valentijn zelf kan je bij het Prullenbos terecht. Op 15 februari kan je er met je lief of met familie terecht voor een lekkere brunch en leuk gezelschap. Ook hiervoor moet je je inschrijven via het mailadres van het Prullenbos. Aarzel dus zeker niet om je in te schrijven voor de speeddate of voor de Valentijnsbrunch als je al een vriend of vriendin hebt!

Herbeluister hier het stuk over speeddates in het Prullenbos

Tekst: Maarten Bockstaele

 

Laatst gespeeld op Accent

20:04
cover of DJ JOSE & G-SPOTT with Access (Radio Version)

DJ JOSE & G-SPOTT

Access (Radio Version)
20:02
cover of BORIS WAY with Pink Soldiers

BORIS WAY

Pink Soldiers
20:00
cover of KÄÄRIJÄ with Cha Cha Cha (YES YES Remix)

KÄÄRIJÄ

Cha Cha Cha (YES YES Remix)
19:57
cover of PERPETUAL MOTION with Keep On Dancin

PERPETUAL MOTION

Keep On Dancin' (Let's Go)
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.