De liefde vinden en vieren in het Prullenbos

Fabian Tack
4 februari 2020 - 13:39
De liefde vinden en vieren in het Prullenbos

14 februari, de internationale dag van de liefde, komt steeds dichterbij. Het is een dag die de koppeltjes graag zien komen, maar waar veel singles tegenop kijken. Gelukkig hebben Shana en Robin van het Prullenbos ook aan de vrijgezellen gedacht. Een week voor Valentijn organiseren ze een speeddate, zodat je toch op tijd de ware kan ontmoeten.

Er zijn twee verschillende sessies, allebei op vrijdag 7 februari. De eerste sessie is voor mensen tussen de 40 en 55 jaar. Daarvoor zoeken de organisatoren nog een paar mannen die zich willen inschrijven, want de vrouwen zijn momenteel in de meerderheid. De tweede sessie is bedoeld voor de jongere garde. Mensen tussen de 24 en 35 jaar kunnen zich nog steeds inschrijven om deel te nemen.

Inschrijven kan je doen via info@prullenbos.be. Voor de ingang betaal je 10 euro en in ruil krijg je twee gratis degustaties en kan je de liefde van je leven tegenkomen. Bij het Prullenbos geloven ze in de ware liefde, de Wetterse singles hebben gewoon een extra duwtje in de rug nodig!

Ook voor Valentijn zelf kan je bij het Prullenbos terecht. Op 15 februari kan je er met je lief of met familie terecht voor een lekkere brunch en leuk gezelschap. Ook hiervoor moet je je inschrijven via het mailadres van het Prullenbos. Aarzel dus zeker niet om je in te schrijven voor de speeddate of voor de Valentijnsbrunch als je al een vriend of vriendin hebt!

Herbeluister hier het stuk over speeddates in het Prullenbos

Tekst: Maarten Bockstaele

 

Laatst gespeeld op Accent

14:27
cover of LES G.O. CUL-TURE with Darla Dirladada

LES G.O. CUL-TURE

Darla Dirladada
14:24
cover of MENTISSA with Mamma Mia

MENTISSA

Mamma Mia
14:18
cover of JENNIFER LOPEZ, PITBULL with On The Floor

JENNIFER LOPEZ, PITBULL

On The Floor
14:15
cover of GLINTS with So Sorry feat. Blu Samu (Radio Edit)

GLINTS

So Sorry feat. Blu Samu (Radio Edit)
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.