DJ Leroy releaset nieuwe single ‘Love Me Right’ ft Danzel

Fabian Tack
29 maart 2017 - 10:04
DJ Leroy releaset nieuwe single ‘Love Me Right’ ft Danzel

DJ Leroy is geen onbekende voor de BABS Radio luisteraars, op vrijdag en zaterdag hoor je zijn dj-sets door de boxen schallen. Hij lanceerde afgelopen vrijdag zijn derde (!) single ‘Love Me Right’ bij Superwave Records en bracht een bezoekje samen met zijn vriendin tijdens ‘De Kwetteraars’. “De grootste verrassing was dat Danzel het wou inzingen” 

DJ Leroy releasete in oktober nog zijn vorige single ‘Party All Night’ en een halfjaar later is ‘Love Me Right er al. “Weer zes maanden van mijn leven kwijt aan een plaat.”  En het nummer is terug uitgekomen bij Superwave Records, de platenmaatschappij van Dj-Wout.

En hij wist voor zijn derde single meteen een grote naam te strikken.”Danzel, die iedereen nog kent van ‘Pump It Up’, heeft het willen inzingen en dat vind ik fantastisch.” Al geeft hij toe dat het niet eenvoudig was om het nummer door een man te laten zingen. “Love me Right is een remake van een nummer in 2005 van Angel City en werd toen ingezongen door een vrouw. Danzel heeft het nummer wat hoger ingezongen dan een gewone man zou doen. Maar de keuze voor die single was snel gemaakt omdat die volledig past binnen het genre van deep house dat vandaag de dag populair is. We hadden dus vooral werk met afmixen.”

Dj Leroy op bezoek samen met zijn vriendin, Kato

 

De student KMO management op de Arteveldehogeschool gaat drukke tijden  tegemoet: “De single wordt voorgesteld bij Q-Music en dan volgen nog het VLK Paashaas in de Vooruit, donderdag draaien bij Adriaen Brouwer, vrijdag bij Vijf voor Twaalf en natuurlijk ook bij de Ronde van Vlaanderen komende zondag.”

En er komen zeker nog singles aan: “Er zijn drie mogelijke opvolgers maar nog geen idee wanneer de vierde zal uitkomen, dat hangt af van de platenfirma.”

Herbeluister hieronder het interview:

De single downloaden, klik hier. 

Meer info over Dj Leroy vind je op zijn facebookpagina

Tekst, interview en foto: Shana Van de Velde

 

 

 

 

Laatst gespeeld op Accent

19:10
cover of SYLVER with When The Rain Begins To Fall.

SYLVER

When The Rain Begins To Fall.
19:03
cover of DJ HOOLIGAN with It

DJ HOOLIGAN

It's a Dream Song
19:00
cover of XKYLAR with TALK2ME

XKYLAR

TALK2ME
18:56
cover of JIMMY B. with Ik Ben Een Vent !

JIMMY B.

Ik Ben Een Vent !
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.