Dodelijk verkeersslachtoffer was vermoedelijk inbreker op de vlucht

Johan Van Bever
17 november 2023 - 9:42
Dodelijk verkeersslachtoffer was vermoedelijk inbreker op de vlucht

Woensdag,iIn de vroege ochtend vond een dodelijk verkeersongeval plaats op de R4 in Sint-Denijs-Westrem. Een voetganger die over de rijbaan liep werd aangereden door drie voertuigen en overleefde dat niet. Uit het eerste onderzoek blijkt dat het zou gaan om een inbrekers die op de vlucht was.

Het slachtoffer overleed ter plaatse. Het gaat om een 44-jarige man zonder gekende woon- of verblijfplaats. Het parket stelde een verkeersdeskundige aan om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Op basis van de eerste bevindingen van de verkeersdeskundige kan er reeds meegedeeld worden dat de aanrijding voor de betrokken bestuurders onvoorzienbaar en onvermijdbaar was.

De R4 was geruime tijd afgesloten. De plaats en het lichaam werden door het parket in beslag genomen voor verder onderzoek. In de loop van de voormiddag werd de plaats vrijgegeven en werd de R4 terug opengesteld voor het verkeer.

Het slachtoffer was eerder die ochtend opgemerkt aan een school in de buurt. Er wordt gedacht dat hij daar probeerde in te breken en vervolgens over de R4 op de vlucht sloeg.

Laatst gespeeld op Accent

18:15
cover of CONNELLS with

CONNELLS

'74-'75
18:12
cover of RED 5 with I Love You Stop

RED 5

I Love You Stop
18:07
cover of SIMPLY RED with Fairground

SIMPLY RED

Fairground
18:02
cover of SCOOTER with How Much Is The Fish?

SCOOTER

How Much Is The Fish?
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.