Dodelijke brand in AZ Maria Middelares

18 september 2022 - 11:14 | auteur: Johan Van Bever

Op zondagochtend 18 september is er in een isolatiebox op de dienst spoedgevallen van AZ Maria Middelares een kortstondige en hevige brand ontstaan, waarbij 1 persoon overleden is.

De brandweer was snel ter plaatse en de evacuatie van de patiënten op de spoed is inmiddels achter de rug. De nodige stappen worden gezet, de veiligheid van de opgenomen patiënten is gegarandeerd en er is geen schade in de andere diensten van het ziekenhuis.

Politie en parket zijn ter plaatse om de oorzaak van de brand te onderzoeken.

Door de brand waren zondag nieuwe aanmeldingen op spoed niet mogelijk. Voor het ziekenhuis werd de nodige triage gedaan van patiënten die zich aanmelden op de dienst spoedgevallen. Tot wanneer de werking van de spoed kan hervatten, zullen zij doorverwezen worden naar andere ziekenhuizen of wordt waar nodig een MUG opgebeld.

Aanstaande ouders kunnen veilig in het ziekenhuis terecht voor hun bevalling. Patiënten of familie met vragen kunnen deze stellen via 09 246 46 46. De veiligheid van de patiënten is gegarandeerd. Het is dus onnodig om naar het ziekenhuis te komen.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

SAM SMITH

How Do You Sleep?
07:29

ED SHEERAN

Shivers
07:25

JACK WINS

Live For Tonight
07:20

U2

Stuck In A Moment You Can't Get Out Of
07:16

ANOUK

Girl
Bekijk meer platen