Dodelijke brand in AZ Maria Middelares

Gepost door Johan Van Bever op 18 september 2022 - 11:14

Op zondagochtend 18 september is er in een isolatiebox op de dienst spoedgevallen van AZ Maria Middelares een kortstondige en hevige brand ontstaan, waarbij 1 persoon overleden is.

De brandweer was snel ter plaatse en de evacuatie van de patiënten op de spoed is inmiddels achter de rug. De nodige stappen worden gezet, de veiligheid van de opgenomen patiënten is gegarandeerd en er is geen schade in de andere diensten van het ziekenhuis.

Politie en parket zijn ter plaatse om de oorzaak van de brand te onderzoeken.

Door de brand waren zondag nieuwe aanmeldingen op spoed niet mogelijk. Voor het ziekenhuis werd de nodige triage gedaan van patiënten die zich aanmelden op de dienst spoedgevallen. Tot wanneer de werking van de spoed kan hervatten, zullen zij doorverwezen worden naar andere ziekenhuizen of wordt waar nodig een MUG opgebeld.

Aanstaande ouders kunnen veilig in het ziekenhuis terecht voor hun bevalling. Patiënten of familie met vragen kunnen deze stellen via 09 246 46 46. De veiligheid van de patiënten is gegarandeerd. Het is dus onnodig om naar het ziekenhuis te komen.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

JAM & SPOON

Right In The Night (Fall In Love With Music)
22:15

Jen Payne

Pon De Replay (Extended Mix)
22:12

REBEL

Music
22:09

TIËSTO

Pump It Louder
22:06

THE ONES

Flawless
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.