Doe lokaal in Oost-Vlaanderen

Johan Van Bever
19 juli 2020 - 9:28
Doe lokaal in Oost-Vlaanderen
in Deinze is de aftrap gegeven voor de provinciale campagne ‘Doe lokaal’. Oost-Vlamingen worden opgeroepen om lokaal te winkelen, te logeren, te dineren en te reserveren bij een handelaar of ondernemer in de buurt.
De Economische Raad voor Oost-Vlaanderen (EROV) en de provincie Oost-Vlaanderen hebben samen met Toerisme Oost-Vlaanderen, Unizo Oost-Vlaanderen en Horeca Oost-Vlaanderen de handen in elkaar geslagen om de ‘Doe lokaal’ campagne op te zetten.
“Een campagne staat of valt met de visibiliteit die ze krijgt”, zegt Gedeputeerde Leentje Grillaert. .”Vandaar dat we ook alle Oost-Vlaamse gemeentebesturen aangesproken hebben om in hun gemeente de ‘Doe lokaal’ campagne zichtbaar te maken via hun sociale media”.
‘Doe lokaal’ affiches worden verspreid in alle Oost-Vlaamse gemeenten. De bussen van De Lijn zullen de ‘Doe lokaal’-boodschap uitdragen. En er valt ook heel wat te winnen. Oost-Vlamingen die op sociale media inchecken bij hun favoriete lokale ondernemer of een foto posten met de hashtag #DoeLokaal, maken wekelijks kans op mooie prijzen, zoals waardebonnen om lokaal te dineren of te overnachten, een fotoshoot en waardebonnen om streek- en hoeveproducten te kopen.

Laatst gespeeld op Accent

16:39
cover of FORTUNA, SATENIG with O Fortuna

FORTUNA, SATENIG

O Fortuna
16:32
cover of METEJOOR with Eigen Schuld

METEJOOR

Eigen Schuld
16:27
cover of EROS RAMAZZOTTI with Se Bastasse Una Canzone

EROS RAMAZZOTTI

Se Bastasse Una Canzone
16:24
cover of WESTEND with Maracuya

WESTEND

Maracuya
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.