E-step-rondleidingen in Gent

28 juni 2021 - 12:56 | auteur: Johan Van Bever

Gecertificeerde stadsgids Benedikt ‘Ben’ Segaert van Ben’s Ghent (foto) organiseert samen met Jaime Vanstaen van EZ-Ride de allereerste gegidste e-steprondleiding in Gent. Het toeval wil dat zowel Jaime als Ben oorspronkelijk uit Torhout afkomstig zijn, maar elkaar tot voor kort niet kenden. En nu zetten deze West-Vlaamse Gentenaars in Gent een nieuw en origineel e-step-concept in de steigers.

Donderdag 1 juli gaat gediplomeerde stadsgids Ben officieel van start met zijn gegidste e-steprondleiding van 2.5 uur in Gent. Hiervoor werkt hij dus nauw samen met Jaime Vanstaen van e-mobility-winkel EZ-Ride in de Nederkouter, die voor hoogwaardige e-steps en fietshelmen zorgt.

Ben’s e-steprondleiding schetst groepjes van 2 tot en met 8 personen een compleet beeld van Gent. De afstand die deelnemers met een e-step coveren, is namelijk makkelijk 3 tot 4 keer langer dan een standaardrondleiding.

Prijzen: vanaf 49.95 euro. Inbegrepen zijn: een hoogwaardige e-step, een e-step-snelcursus, een fietshelm, 2 zoete Gentse lekkernijen met een verhaal, een 0.5L waterfles, een regenponcho en zonnecrème. De minimumleeftijd bedraagt 14 jaar.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

ED SHEERAN

Shivers
07:25

JACK WINS

Live For Tonight
07:20

U2

Stuck In A Moment You Can't Get Out Of
07:16

ANOUK

Girl
07:13

CHARLIE PUTH , JUNG KOOK & BTS

Left And Right
Bekijk meer platen