Extra kleedkamers voor KVE Drongen klaar

Johan Van Bever
12 maart 2023 - 15:30
Extra kleedkamers voor KVE Drongen klaar

Op de terreinen van KVE Drongen werden vandaag drie extra kleedkamers geopend, en zowel de kleedkamers als de kantine zijn nu bereikbaar via een lift. Er is ook een nieuwe vergaderzaal voor trainers en een terras van 136 vierkante meter met uitzicht op de voetbalvelden. Ruim op tijd voor de KDB Cup op 10 en 11 juni.

KVE Drongen telt in totaal 480 leden, waarvan 31 ploegen in competitie en waaronder heel wat kinderen en jongeren. De gebouwen aan de Sint-Gerolfstraat worden dan ook intensief gebruikt. Om de club te helpen nog meer leden toe te laten, hebben de Stad Gent en Farys geïnvesteerd in drie extra kleedkamers. Daarnaast is er ook een nieuwe vergaderzaal voor de trainers en werd het terras uitgebreid naar 136 vierkante meter.

De kleedkamers bevinden zich gedeeltelijk onder de grond. Om ze toegankelijk te maken voor minder mobiele mensen werd er een lift geïnstalleerd. Ook de kantine op de eerste verdieping is voortaan te bereiken via een lift. De kleedkamers hebben ledverlichting en worden verwarmd door een energiezuinige warmtepomp.

De accommodatie is ook ruim op tijd klaar voor de KDB Cup, dit jaar op zaterdag 10 en zondag 11 juni. Dat is een internationaal jeugdtornooi voor de U15 waar geboren Drongenaar Kevin De Bruyne zijn naam aan verbindt en waar de Stad Gent mee haar schouders onder zet. Dit jaar doen er clubs mee zoals Manchester City, Real Madrid en Bayern München. Daarnaast zullen ook de Red Flamingos, de nationale ploeg voor mensen met een amputatie, van de partij zijn.

Laatst gespeeld op Accent

02:25
cover of ISAAK with Always on the run

ISAAK

Always on the run
02:21
cover of HARRY STYLES with Satellite

HARRY STYLES

Satellite
02:18
cover of BRYAN ADAMS with Summer Of

BRYAN ADAMS

Summer Of '69
02:16
cover of KRIS KROSS AMSTERDAM, DONNIE, TINO MARTIN FEAT. ANDRÉ HAZES with Zomer In M

KRIS KROSS AMSTERDAM, DONNIE, TINO MARTIN FEAT. ANDRÉ HAZES

Zomer In M'n Bol
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.