Extra laadpalen in Gent

17 mei 2022 - 9:15 | auteur: Johan Van Bever

In het najaar breidt de laadinfrastructuur voor elektrische wagens opnieuw uit in Gent. Zo krijgen de parkings van dertien sportaccommodaties in totaal 163 laadpunten, waarvan ook een deel snelladers. De leverancier en exploitant is TotalEnergies.

De Gentse sportaccommodaties die beheerd worden door Farys krijgen in totaal 140 normaallaadpunten en 23 snellaadpunten verspreid over dertien locaties. Naast bezoekers kunnen ook buurtbewoners gebruikmaken van die laadpalen.

Vanaf dit najaar plaatst TotalEnergies onder meer op het domein van de Blaarmeersen veertig normaallaadpunten en vijf snellaadpunten. Ook op de parking van de Gentbrugse Meersen komt er laadinfrastructuur. Door de gunstige ligging krijgt de sporthal Keiskant in Drongen zes snellaadpunten en twaalf normaallaadpunten. Daarnaast komen ook sporthallen inĀ Gent, Gentbrugge, Mariakerke en Oostakker aan de beurt. Bij de zwembaden krijgen Rooigem en Strop als eerste laadpalen op hun domein. Tot slot krijgt de atletiekclub in Gentbrugge zes normaallaadpunten en krijgen de voetbalvelden in Drongen en Sint-Kruis-Winkel er elk vier.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

LADY GAGA

Hold My Hand
22:11

STROMAE

Formidable
22:08

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, REGARD

Say My Name
22:06

CHRIS FEELDING

Turn Me On
22:01

OFENBACH, LAGIQUE

Wasted Love
Bekijk meer platen