Extra laadpalen in Gent

Johan Van Bever
17 mei 2022 - 9:15
Extra laadpalen in Gent

In het najaar breidt de laadinfrastructuur voor elektrische wagens opnieuw uit in Gent. Zo krijgen de parkings van dertien sportaccommodaties in totaal 163 laadpunten, waarvan ook een deel snelladers. De leverancier en exploitant is TotalEnergies.

De Gentse sportaccommodaties die beheerd worden door Farys krijgen in totaal 140 normaallaadpunten en 23 snellaadpunten verspreid over dertien locaties. Naast bezoekers kunnen ook buurtbewoners gebruikmaken van die laadpalen.

Vanaf dit najaar plaatst TotalEnergies onder meer op het domein van de Blaarmeersen veertig normaallaadpunten en vijf snellaadpunten. Ook op de parking van de Gentbrugse Meersen komt er laadinfrastructuur. Door de gunstige ligging krijgt de sporthal Keiskant in Drongen zes snellaadpunten en twaalf normaallaadpunten. Daarnaast komen ook sporthallen in Gent, Gentbrugge, Mariakerke en Oostakker aan de beurt. Bij de zwembaden krijgen Rooigem en Strop als eerste laadpalen op hun domein. Tot slot krijgt de atletiekclub in Gentbrugge zes normaallaadpunten en krijgen de voetbalvelden in Drongen en Sint-Kruis-Winkel er elk vier.

Laatst gespeeld op Accent

02:16
cover of CHRISTINA AGUILERA, MYA, LIL

CHRISTINA AGUILERA, MYA, LIL' KIM, P!NK

Lady Marmalade
02:13
cover of MK with Take My Chance

MK

Take My Chance
02:10
cover of MAJOR LAZER, JUSTIN BIEBER & MØ with Cold Water

MAJOR LAZER, JUSTIN BIEBER & MØ

Cold Water
02:07
cover of ALOK FT. BEBE REXHA with Deep In Your Love

ALOK FT. BEBE REXHA

Deep In Your Love
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.