Extra laadpalen in Gent

Gepost door Johan Van Bever op 17 mei 2022 - 9:15

In het najaar breidt de laadinfrastructuur voor elektrische wagens opnieuw uit in Gent. Zo krijgen de parkings van dertien sportaccommodaties in totaal 163 laadpunten, waarvan ook een deel snelladers. De leverancier en exploitant is TotalEnergies.

De Gentse sportaccommodaties die beheerd worden door Farys krijgen in totaal 140 normaallaadpunten en 23 snellaadpunten verspreid over dertien locaties. Naast bezoekers kunnen ook buurtbewoners gebruikmaken van die laadpalen.

Vanaf dit najaar plaatst TotalEnergies onder meer op het domein van de Blaarmeersen veertig normaallaadpunten en vijf snellaadpunten. Ook op de parking van de Gentbrugse Meersen komt er laadinfrastructuur. Door de gunstige ligging krijgt de sporthal Keiskant in Drongen zes snellaadpunten en twaalf normaallaadpunten. Daarnaast komen ook sporthallen inĀ Gent, Gentbrugge, Mariakerke en Oostakker aan de beurt. Bij de zwembaden krijgen Rooigem en Strop als eerste laadpalen op hun domein. Tot slot krijgt de atletiekclub in Gentbrugge zes normaallaadpunten en krijgen de voetbalvelden in Drongen en Sint-Kruis-Winkel er elk vier.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

ACRAZE & GOODBOYS

Believe (Extended Mix)
20:48

ANDAIN

Beautiful Things
20:45

MAU P

Gimme That Bounce
20:39

MACKENZIE, JESSY

Innocence
20:37

CISZAK

No Self Control
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.