Fietsen en wandelen voor het goede doel in Serskamp

Gepost door Johan Van Bever op 30 mei 2022 - 14:19

Lokaal bestuur Wichelen nodigt iedereen uit op de 4de Fiets- en Wandeltocht voor het goede doel op zondag 5 juni vanaf 13 uur aan ’t Ankerpunt, Pruytenshof in Serskamp.


De succesformule van voorgaande jaren blijft behouden, met name dat men voor 5 euro tussen 13 en 15 uur kan deelnemen aan één van de fiets- of wandelroutes doorheen de gemeente en de aangrenzende regio. Wandelclub De Schooiers voorziet in verschillende afstanden, zodat zowel de getrainde als de recreatieve fietser en wandelaar kunnen deelnemen.


Vanaf 13 uur zijn er doorlopend activiteiten gepland op het terrein van ’t Ankerpunt. Ook hier is er entertainment op kindermaat met een springkasteel van 18 meter lang en een topoptreden van Radio Oorwoud om 15 uur.


De opbrengsten van de dag worden, samen met de opbrengst van de Vrijdagmarkt, geschonken aan twee goede doelen: KickCancer en Fonds Kadee.


KickCancer financiert klinische studies met als doel nieuwe geneesmiddelen in veilige en ethische omstandigheden te testen op kinderen om de oorzaak en de werking van kinderkanker beter te begrijpen, wat op termijn zal leiden tot het ontwikkelen van nieuwe geneesmiddelen tegen kinderkanker.
Fonds Kadee zorgt ervoor dat het verblijf van zieke kinderen in het kinderziekenhuis Prinses Elisabeth zo aangenaam mogelijk kan verlopen. Want ziek zijn is geen pretje… Kadee probeert hun leed dagelijks te verlichten.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

MATHIEU KOSS, ALOE BLACC

Never Growing Up
06:16

MARIAH CAREY, WHITNEY HOUSTON

When You Believe
06:13

BLANKA

Solo (EUROVISION 23 POLAND)
06:10

IMANY

Don’t Be So Shy
06:07

THIERRY VON DER WARTH & JAY MASON

One Day At A Time
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.