Fietsen en wandelen voor het goede doel in Serskamp

Johan Van Bever
30 mei 2022 - 14:19
Fietsen en wandelen voor het goede doel in Serskamp

Lokaal bestuur Wichelen nodigt iedereen uit op de 4de Fiets- en Wandeltocht voor het goede doel op zondag 5 juni vanaf 13 uur aan ’t Ankerpunt, Pruytenshof in Serskamp.


De succesformule van voorgaande jaren blijft behouden, met name dat men voor 5 euro tussen 13 en 15 uur kan deelnemen aan één van de fiets- of wandelroutes doorheen de gemeente en de aangrenzende regio. Wandelclub De Schooiers voorziet in verschillende afstanden, zodat zowel de getrainde als de recreatieve fietser en wandelaar kunnen deelnemen.


Vanaf 13 uur zijn er doorlopend activiteiten gepland op het terrein van ’t Ankerpunt. Ook hier is er entertainment op kindermaat met een springkasteel van 18 meter lang en een topoptreden van Radio Oorwoud om 15 uur.


De opbrengsten van de dag worden, samen met de opbrengst van de Vrijdagmarkt, geschonken aan twee goede doelen: KickCancer en Fonds Kadee.


KickCancer financiert klinische studies met als doel nieuwe geneesmiddelen in veilige en ethische omstandigheden te testen op kinderen om de oorzaak en de werking van kinderkanker beter te begrijpen, wat op termijn zal leiden tot het ontwikkelen van nieuwe geneesmiddelen tegen kinderkanker.
Fonds Kadee zorgt ervoor dat het verblijf van zieke kinderen in het kinderziekenhuis Prinses Elisabeth zo aangenaam mogelijk kan verlopen. Want ziek zijn is geen pretje… Kadee probeert hun leed dagelijks te verlichten.

Laatst gespeeld op Accent

12:02
cover of FAMKE LOUISE with Switch

FAMKE LOUISE

Switch
11:57
cover of NIGHTCRAWLERS with Don

NIGHTCRAWLERS

Don't Let the Feeling Go (feat. John Reid)
11:53
cover of KATE RYAN with The Promise You Made

KATE RYAN

The Promise You Made
11:50
cover of MELL & VINTAGE FUTURE & DUNCAN LAURENCE with Don

MELL & VINTAGE FUTURE & DUNCAN LAURENCE

Don't Want A Heart
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.