Fietsvriendelijke B&B De Stuifduinen: “Opstaan met De Ochtendzon tussen de boomkwekerijen”

Fabian Tack
6 november 2017 - 17:58
Fietsvriendelijke B&B De Stuifduinen: “Opstaan met De Ochtendzon tussen de boomkwekerijen”

Binnenkort is Wetteren weer een hotspot rijker. En dat mag je letterlijk nemen want Charlotte Walraevens start begin december met haar eigen Bed & Breakfast ‘De Stuifduinen’ in de Rijckerstraat.  “We willen een fietsvriendelijke B&B zijn, we verhuren fietsen en stippelen routes uit.” 

Voor Charlotte was het een unieke kans om een B&B op te richten.”Ik droomde er al lang van om zelf iets op te starten aangezien ik een bachelor in Hotelmanagement heb.” Per toeval ontdekten ze de bouwgrond in Wetteren en ze waren meteen verkocht. “Het was liefde op het eerste gezicht. De naam voor de B&B was ook snel gekozen. Achter ons ligt het Provinciaal domein Den Blakken met de twee stuifduinen.”

Nieuwbouw

Charlotte en haar man hebben zich dan volledig op het project gestort.”Er staat een volledige nieuwbouw op en het is man, die architect is, die alles volledig heeft bedacht. Nu zijn we er al zo’n twee jaar mee bezig en begin december kunnen we eindelijk opengaan.”

Terras

Vooral de locatie vindt Charlotte een grote troef. “Je hebt echt de beleving van de natuur en een prachtig uitzicht aangezien we ons ook tussen de boomkwekerijen bevinden.” De Stuifduinen spelen die troef dan ook volledig uit. “Onze twee kamers hebben een mooi terras waar de natuur ten volle tot zijn recht komt. In onze kamer ‘De Ochtendzon’ kan je genieten van de opgaande zon en in de zomer is het heerlijk om op het terras te ontbijten. Bij kamer De Avondzon kan je de zon mooi zien ondergaan en kan je in de zomer lang vertoeven op het terras. De Avondzon heeft ook een luxueus tweepersoonsbad. Ideale ontspanning na een lange wandeling of fietstocht.”

Fietsen huren

De Stuifduinen wil zich ook profileren als een fietsvriendelijke B&B. ” We zetten in op wandelen en fietsen in de omgeving. Bij ons kan je twee stadsfietsen huren zodat gasten langs de Schelde of naar de Kalkense Meersen kunnen fietsen. Onze gasten kunnen ook zelf fietsen meenemen, die kunnen veilig opgeborgen worden. Bovendien hebben we zelf ook al verschillende routes uitgetest en uitgestippeld. Op de Facebookpagina van Toerisme Wetteren, Weg van Wetteren, hebben we al veel ideeën opgedaan.”

Arrangementen

De B&B zet ook z’n schouders onder een samenwerking met andere lokale handelaars. “We bieden culinaire en gastronomische arrangementen aan met Bistro Gustaaf, L’Esco en Restaurant Chef.”

WIN 

Charlotte lanceert verschillende acties om De Stuifduinen te promoten. ” Via de Facebookpagina Weg van Wetteren kan je een overnachting in De Ochtendzon winnen inclusief ontbijt voor twee personen. Je hoeft enkel de pagina Weg van Wetteren te liken, het bericht te delen en B&B de stuifduinen te liken. De winnaar wordt bekend op 10 november.”Ook voor de volgers van Radio Accent is een actie gelanceerd. ” Stuur de code ‘Weg van Wetteren’ per mail,  via de website of per telefoon en je kan voor 85 euro logeren in Ochtendzon voor twee personen. Het aanbod is  geldig tot in maart.” Daarnaast is er ook nog een herfstactie. ” We geven 15% korting en deze is geldig op alles. Ook op de gastronomische en culinaire arrangementen tot eind december.”

Herbeluister hieronder het interview:

 

Meer info via de website en de facebookpagina

 

 

 

Laatst gespeeld op Accent

02:46
cover of CHRISTINA AGUILERA with Come On Over Baby (All I Want Is You)

CHRISTINA AGUILERA

Come On Over Baby (All I Want Is You)
02:43
cover of FLORIS KEIJZER with Een Chick Als (Jade)

FLORIS KEIJZER

Een Chick Als (Jade)
02:40
cover of JASON DERULO with Glad U Came

JASON DERULO

Glad U Came
02:37
cover of SELENA GOMEZ with Single Soon

SELENA GOMEZ

Single Soon
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.