Flonki yoga helpt met de persoonlijke ontwikkeling van het kind: “Ouder en kind leren elkaar meer vertrouwen, een grote troef”

28 november 2019 - 22:21 | auteur: Fabian Tack

Tineke Rau is de bezieler van Flonki, wat staat voor ‘flexibel ontspannen kinderen’. Met deze workshops wil Tineke er alles aan doen om te helpen met de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jonge tieners. “Kinderen kunnen bij mij terecht voor een extra uitdaging, of om de stress juist weg te nemen. “

Bij de Flonki workshops kan je meedoen aan verschillende activiteiten: coaching door Tineke, yoga voor kinderen, ouder-kind yoga, … Met deze activiteiten kunnen de kinderen het hoofd leegmaken en zichzelf verlossen van stress. “Het is ook enorm leerrijk voor de ouders, want zij leren beter omgaan met de problemen die kinderen nu hebben.” Tineke is een specialiste in het vakgebied. “Ik heb zelf een boek geschreven over de psychologie van het kind. Hier staan ook tips in voor ouders om stress bij kinderen thuis tegen te gaan.”

Herbeluister hier het volledige interview om het verhaal van Tineke te horen!

Tot 22 december kan je je nog inschrijven voor enkele workshops in het Prullenbos in Wetteren. Elke zondag begint om 10 uur een yogasessie, gevolgd door een heerlijk uitgebreid ontbijt. Wees maar zeker dat dat zal smaken!

Tekst: Maarten Bockstaele

Interview: Shana van de Velde en Joery Vergeylen

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

BERRE

Say My Name
23:56

IAN VAN DAHL

Reason
23:52

GLASS ANIMALS

Heat Waves (Oliver Heldens Remix)
23:49

LIL NAS X

Holiday
23:46

JACK HARLOW

First Class
Bekijk meer platen